Fusak emitex cocoon
Holky prosím máte někdo tento fusak? Hlavně by mě zajímal ten materiál. Děkuji.
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Taky by mě zajímalo jestli má někdo zkušenost s touhle novinkou? Chtěla bych ho pořídit do sporťáku malé, moc se mi líbí!
Jen si nejsem jistá jestli bude teploučkej i bez té vložky nebo ji k tomu vzít rovnou taky?
Pořád nikdo nemá zkušenost?
Tak já jsem si ho koupila a je úžasný. Je teda hodně teplý. Je z fleecu a vevnitř je ještě vatelín. Mám k tomu i tu vložku. Je to dobrá věc, navíc si tu vložku můžeš vybrat v úplně jiné barvě než máš fusak. Pak pisni jak jsi se rozhodla 🙂
Tak mi právě dorazil a zdá se mi booožíííí! 😵 Hned bych si do něj sama vlezla. Ten fleece je krásně teplý a navíc je k tomu i nepromokavá ochranná pláštěnka - to mě mile překvapilo 🙂 .
ahoj, já ho koupila dneska přes net, chci se zeptat ... díry na popruhy jste tam měli, nebo jenom vyšité a vyříznout jste si je museli sami??????? já tam totiž nemám ty díry,jenom "naznačené" obšitím ...
díky za info
K.
ahoj, my sme ho používali celú zimu,maximálna spokojnosť, teplučký, dosť veľký 🙂
sandalek: tie diery na popruhy sú len vyšité, môžeš si vystrihnúť tam, kde potrebuješ 🙂
Holky prosím nikdo???