Fusak Emitex 2v1, jaký typ je teplý a jaký méně?

ladie
1. čer 2015

Téma je jasné. Jde mi o tenký fusak na jaro-podzim.

Objevila jsem, že Emitex 2v1 existuje ve variantách softshell-fleece (snoopy, sam), fleece-bavlna (fanda), bavlna-bavlna (bary). Nemáte někdo osahané všechny tři typy? Jaký je teplý, jaký méně?

Celkově uvítám jakékoli info, hodnocení, postřehy o těchto fusacích. Případně tip na jinou značku se stejnými vlastnostmi. Díky za postřehy.

eliskaxox
1. čer 2015

Ja mam tento a nedam na nej dopustit. Je bomba a za ty penize stoji za to. V mirne zime jsem ho mela do autosedacky jako fusak a ted ho pouzivam jako deku http://m.heureka.cz/fusaky/little-angel-autofus...

luhace1
1. čer 2015

vyborny fusak...len nie cierny !!!..vidno kazdy drobek na nom ☹

wynn
1. čer 2015

Já mám Fandu (fleece - bavlna) a splňuje, co od něj očekávám. V zimě zahřeje a když je tepleji, bavlna uvnitř příjemně chladí (a je fakt příjemná na dotek). Super je ten omyvatelný spodek.
Černou taky nedoporučuji, ani ne moc světlou barvu. Zvolila jsem hnědou se vzorovaným vnitřkem - na tom nejde vidět žádný flek:D

http://www.emitex.cz/cz/menu/39/produkty/vyrobk...

evab.
1. čer 2015

Mam fleesovy, je super a je dle meho dost teply, sice ho mam porad v kocaru, ale uz spis jen jako podlozku. Občas se po ránu ještě hodí. Používam ho až do zimy než nastanou krutomrazy. Kamarádka ma celobavlneny a prijde mi, ze teple jsou stejne.

metallico_mondo
1. čer 2015

já teda lituju že jsem ho koupila, už bych do něj nešla.... z omyvatelné vnitřní části měla malá furt studený nohy, když jsem jí dala výš tak zase,, krátký zip´´ že jsem to musel různě nahňácávat aby byla hezky přikrytá. Pak na starší budiž ale toto je jediná věc kterou si na druhý dítko nechávat nebudu a koupím jiný. Za ty nervy a obštrukce podle mě nestojí.

saja23
8. bře 2017

Ahoj holky. Obnovuji diskuzi. Uvazuji nad koupi tohoto fusaku, presnejsi softshell-fleece (snoopy. Mate některá zkušenosti s tímto fusakem? Dekuji za odpovědi..

ladie
autor
9. bře 2017

@saja23 mám ho a je svělý! Doporučuji. Vydrží i lehký déšť, neprofoukne...

pakra
21. bře 2017

Také o něm uvažuju. Jde dobře i do autosedačky/vajíčka?