Prosím poraďte, jakou máte zkušenost s fusaky Elodie details? Jak velké dítě se do něj vleze, dcera má 9 měsíců, tak aby chvíli vydržel a má na zadní straně protiskluz do sporťáku, nebo jak se upevní? Díky moc za odpověďi! Martina
No jo, ale jaký fusak, samozřejmostí je funkčnost, ale chci, aby také hezky vypadal, některé ty fusaky, to je opravdu hrůza 😞|Nevíte o nějakém? Každopádně děkuji za vyčerpávající odpověď😃
Zkušenost nemám, ale taky se mi líbil...na mimi jsem mela pujceny obyc flisovy a byl v poho, každopádně teď na zimu máme Kaiser, tak jsem zvědavá - vypadá hezky teplý a má odepínací spodek (malý už bude asi chodit). Sousedka má Mucki a moc ho chválila, ale je dražší. Co jsem slyšela tak Emitex nic moc...
Ed fusaky jsou fajn. My meli do hluboke korby. Za me jsou moc teple, mala mi casto rvala ze je ji vedro. Jsou fakt do zimy kolem 0 a mene. Na prechodne obdobi to chce jeste jeden tenci. Vyhodou je, ze ho pak dobre prodate. Taky jsem uz prodala a do sportaku koupila jiny. Nahore ma fusak takovou kapsu, kt to pripevnite, alespon ty novejsi.
@bruckner Ahoj, ED je skutečně teplý fusak do zimy, není s ním žádný problém, má otvory k uchycení a je dobře vyřešený. V mnoha případech ho ale kamarádky musely dát pryč, dětičkám v tom bylo moc horko, nemá se do něj tolik oblékat. Jinak jsou moc hezké fusaky s pravým beránkem, ale těžko se shánějí. My máme fusak od Lindy Cube, odkaz zde https://www.facebook.com/LindaCubeStrollers/?fr... jen už má na fusaky stop stav 😖 ale s tím jsme teda moc spokojeni už 2 zimy
@tery_s jak tezko shaneji? dsjo se normalne koupit..
@anniesfibis já jsem teda nenašla pěkný, vypadaly nekvalitně. Proto jsem potom objednala ten od Lindy, ale jinak jsem chtěla beránkový. Třeba jste hledala lépe 🙂
Moc se mi líbila značka Jané, mají pěkné fusaky, nebo Concord. Fakt je, ze jsem si je neosahala a ani neznám nikoho, kdo je má. Tak nevím, jak je v nich teplo. Nakonec jsem riskla ED, je opravdu pekny, ale za 3,5 tisíc jsem čekala asi víc.
Ještě jeden favorit: Little angel exclusive, co se týká funkčnosti, je asi lepší než ED, ale není tak hezký ☹ co myslíte?
Kamarádka objednala fusak české výroby- firma sídlí ve Fulneku. Me tam vyrobili rukavnik na golfky podle mého praní. Design je stejný a cena poloviční nez little angel. Vypada dost teple. PS: ED má novou kolekci vybrala bych si 🙂
Mám ed a je super,neprofoukl,nepromokl,nemela jsem ani nanoznik,nebyl potreba,dceru jsem z fusaku vyndala vzdy teplou a to mela třeba jen svetr nebo punčochy,nehlede na to ze je krásný ;)
Holky da se doma vyprat perovy fusak Elodie? Nebo radci v cistirne? Je uplne novy, nepouzity.
Do kolika let se dite prosím vejde do ED fusaku?
@franzova66 dcera teď bude mít 2,5 roku a ve fusaku jezdí pořád. Je super, můžu jen doporučit😁
@bruckner dekuji,hezky vecer 😉
ED fusak mam, je to designovka za dost peněz, funkčnost je průměr. Minula zima nebyla tak strašná a kolikrát jsem si všimla, ze miminko mělo chladné nohy. Je dost prostorný, doufám, ze se do nej syn vejde (18 měsíců, 92cm) ještě tuhle zimu. Mam ještě Lodger, ten je taky šikovný. Ale kdybych měla znovu vybírat, místo dvou bych si vybrala jeden, zato opravdu funkcni. Záleží, jaké mate očekávání, jestli budete vozit kratší vzdálenosti ve městě, nebo naopak... Protiskluzová pasy nemají všechny modely. Upevnite jednoduše provlecenim pasu kočárku.