Holky mám dotaz, myslíte že je blbý mít pro chlapečka fialový kočárek? Konkrétně tento? Líbil se mi od začátku, ale pořád si říkám zda není spíše pro holčičku? ☹ Mrňous se nám nechce ukázat, takže je i možné, že to nakonec bude holčička, ale.. 😠 Díky 😉
@monca222 jestli se ti líbí, tak si ho klidně kup, fialová není vyloženě holčičí nebo klučičí barva, takže bych se toho nebála, dneska je normální úplně všechno, takže i kdybys vozila kluka v růžovém kočárku se zelenýma žabičkama, tak to může být všem fuk.... 🙂
já osobně bych ho ale nechtěla, protože se mi ta hluboká korba zdá dost malá 😝
@monca222 ahoj.ja mam enzo evo 2010 cerveny pro sveho syna 🙂 korbicka je z tech vetsich u espiro enzo evo ;) nevim jak u tohoto typu ;)
A já asi budu vyjímka. Ta tmavší fialová mi i pro kluka přijde ok, ale ta doplňující světlá (spodní část korby, vnitřní stříška u sporťáku...) je vyloženě holčičí. Jako jo, pro mě za mě ať si maminy vozí kluky třeba v ostře růžové, když se jim to líbí, ale není to nic pro mě (trojkombinaci jsem měla v hnědé, další kočárek a golfky máme červené).
Mně to připadá hodně holčičí.
Ahoj, já mám fialovo bílý kočárek od Roanu a taky mám kluka. Myslím, že je to jen tvoje věc.
Když může mít chlap červenou košily nebo růžuvé triko, proč by miminko- chlapeček nemohlo mít fialový kočárek 🙂
Já mám taky fialový, boky světle, boudička tmavší, od JEDO. Líbil se mi, mám ráda veselé barvy. My netušíme, kdo na nás vykoukne, tak si myslím, že fialová je taková univerzální a navíc moje oblíběná barva 🙂
Tento je holčičí. Zdá se mi, že má i růžové prvky, pokud fotka neklame, např. na hluboké korbě. Já sama nad ním kdysi uvažovala jako kočárek pro holčičku.
já mám taky vybraný fialový🙂 http://www.kocarky-kladno.cz/patron-falco-f4r-t...
Osobně se mi ten kočárek líbí a klidně bych v něm kluka vozila
fialová není vyloženě holčičí, ale tento konkrétní kočárek mi přijde jako spíš pro holčičku. ono u té fialové pro kluka hodně záleží na odstínu a kombinaci.
S tou kytkou je to dost holčičí, ale myslím, že klukovi to jakožto mrněti bude stejně fuk 🙂 Já jsem teda víc na neutrální kočárky, takže první jsem měla béžový, teď mám červený a golfky hnědo-béžové. Pokud se ti líbí, je to šumák a pořiď si ho. Jen se obrň proti některým "chytrým" řečem typu: "Jéé, to je krásná holčička." Mně za kluka považovali dceru v modré mikince, ačkoli má náušnice. Ale já to neřeším, tudíž modrou malá dál nosí, bo jí sluší a druhá ji bude nosit určitě taky.
Je krasnej,sla bych do toho.koukni na fotoalbum jukl,ta ma taky kluky a kocar fialovej,proste kdyz se ti to libi proc ne?😉
Ahoj, kočárek se mi moc líbí, taky jsem fialový blázen a mám doma hodně fialové, tu tmavší fialovou mám na stěně za sedačkou 😝 řekla bych, že fialová není přímo holčičí barva, kdyby byl více zkombinovaný s černou, tak by se mi líbil i pro kluka. Až budu kupovat kočárek já, ale to až se nám konečně teprve povede, tak bych chtěla neutrální barvu, ale to z čistě praktických důvodů 😝