Fialový kočárek a červený fusak, co si o tom myslíte?

zuzacek26
3. zář 2014

Ahoj holky, uvažuju o koupi tohoto fialového kočárku http://kocarky.heureka.cz/camarelo-malaga-13-fi..., budeme mít holčičku a byla jsem pro tuto barvu téměř rozhodnuta, než jsem zjistila, že mamka má pro nás nachystaný červený beránkový fusak a nějak si nedokážu tu kombinaci fialové a červené představit. Takže vlastně kvůli "blbému" fusaku, teď zvažuji koupi buď téhož kočárku v šedé barve nebo http://mkskimg2.asmirasro.netdna-cdn.com/QprWZN.... Co si o tom myslíte a myslíte, že fialový barva kočárku je i do budoucna hůř kombinovatelná s ostatními doplňky než ostatní?

maroussia
3. zář 2014

Pokud budeš mít přes kočárek v zimě ten "přehoz", slídu, poklop, nánožník - nevím přesně, jak se to jmenuje, prostě tu sundavací část přes korbičku v barvě kočárku, tak fusak nebude vidět, i kdyby byl svítivě zelený s růžovýma lebkama 🙂

jamia
3. zář 2014

Vždyť v tom kočárku nebude fusak vůbec vidět 🙂 fialová je krásná a stále neobvyklá barva, ja mám fialový Quinny Buzz a úžasně září 🙂 tak se toho neboj.

ninive211
3. zář 2014

Někdy se až divím, jaké s prominutím blbosti některé holky řešíte. Ten fusak v tom kočáru stejně nebude vidět, bude na něm kočárkový "kryt", jak je navíc vidět hezky z fotky, není vůbec co řešit. A i kdyby, tak kombinace fialové a červené - nevidím zas až takový problém 🙂

akzeret1
3. zář 2014

souhlas s holkama,spíš bych teda šla do neutrální barvy kočáru kvůli případnému sourozenci 😉 nějak mi ta fialová přijde spíš pro holky 😉 ale každýho věc 🙂

paracka
3. zář 2014

Ja mela na syna cerveny kocarek podedeny po neterce

zuzacek26
autor
3. zář 2014

holky díky a souhlasím, že řeším kraviny 🙂 mám teď i spoustu jiných opravdových problémů, ale zkrátka jsem chtěla znát i názor ostatních na toto. asi do něj půjdu, přijde mi snesitelná i pro kluka a z té šedivé bych neměla takovou radost.

sheeni123
3. zář 2014

Fialovy kocar bych neresila kvuli fusaku, ale spise s ohledem na to, jestli planuji jeste dalsi deti.o) protoze ten fialovy kocarek je krasny, ale pro me prilis holcici. Jak pisi ostatni, fusak je schovany.

zuzacek26
autor
3. zář 2014

a co říkáte tady na tento http://mkskimg2.asmirasro.netdna-cdn.com/QprWZN... ? ten mi přijde "obojetný" 🙂

barinkas
3. zář 2014

upřímně bych řešila spíš, zda mi kočár vyhovuje nebo ne... Na tohle jsem přišla až později 😀 Měla jsem hluboký kočárek, trojkombinaci v nádherné barvě 😀 Ovšem vlastnosti nic moc, ale musela jsem ho mít... hluboký ještě OK, ale sporťák k ničemu, kupovali jsme pak jiný, golfky. Golfky jsem kupovala dle vlastností, zda splňují, co chci, barva je tmavě modrá, k holčičce nic moc, ale jinak je super a nešpiní se.
Jen si říkám, že jsem tenkrát byla blbá a kupovala dle vzhledu 😀 Takže řešit nějaký fusak, který teď ani nevíš, zda Vám bude sedět, vyhovovat.... Sama jsem taky měla fusak hezky dopředu a pak šel 😀 Koupila jsem až s malou úplně jiný...

zuzacek26
autor
3. zář 2014

mně ten kočár právě vyhovuje - teda aspoň doufám, první jsme vybírali funkčnost atd. a teď právě v té vybrané řadě řeším barvu, takže ne naopak. Ale to asi zjistí každý až samotným používáním, jestli mu sedí.

suzanna123
3. zář 2014

@zuzacek26 já miluju fialovou, ale tohle je na mě moc řvavé - ten 2. se mi líbí víc 🙂 A jestli ten fusak není pidi mini, tak ho bude mít i do sporťáku, nehledě na to, že když dám dítě do fusaku a zrovna nesněží, neprší a tak, tak mi přijde zbytečné, ho ještě přikrývat tím vrchním dílem

zuzacek26
autor
3. zář 2014

@suzanna123 né, není pidi, to je takový ten klasický beránek, co býval ještě za nás, když jsme byli děcka. no já právě netuším, kolik čeho na přikrytí, nebo zase zda, když je teplá zima vynechat fusak, když je teplá kombinéza, bude to první dítě, navíc v lednu a vím, že maminám se to zdá, že řeším prkotiny, ale tak člověk to chce mít hezky všechno nachystané a sladěné pro toho mrňouska. no a nad tím sporťákem jsem pak uvažovala taky, jak by to vypadalo...

suzanna123
3. zář 2014

@zuzacek26 to vůbec neřeš, jestli to někomu připadá nebo nepřipadá jako prkotina - tak ses zeptala, od toho tu to fórum je, ne? A jestli to někomu přijde jako pitomost, tak to snad nemusí číst, ne? Fakt nechápu, že má někdo potřebu tímhle způsobem reagovat. Neřeknu, kdyby ses tu z toho hroutila a popisovala to jako katastrofu a tohle je normální dotaz 🙂 Jinak my jsme si většinu věcí kupovali sami, ale pro rodinu jsem udělala seznam věcí, co chceme pro Julinku pořídit s tím, že si můžou z toho vybrat, kdyby něco chtěli koupit. Takže nevhodné barvy a dary se nekonaly 😉

zuzacek26
autor
3. zář 2014

@suzanna123 no a ještě uvažujeme nad tímto http://www.mimisk.sk/popup_image.php?pID=4313&o..., ten není tak moc křiklavý, i když těžko říct, neviděla jsem ho naživo

laky_m
3. zář 2014

@zuzacek26 mně se líbí ten šedivý 🙂 Je fakt moc krásný a budeš to mít sladěné i s tím fusakem ;)

jika10
3. zář 2014

@zuzacek26 Popravdě, kup si kočárek, který tobě vyhovuje a který se ti líbí. My jsme měli vínový kočárek (myslím že kočárek mám v albu) a k tomu když byla malá mimi, tak taky červený beránkový fusak. Dávala jsem přes to tu slídku a bylo to v pohodě. Až když šla malá do sporťáku, což bylo až v září (malá je lednová) a na druhou zimu jsme pořídili nový fusak, protože do toho beránkového se už nevešla a navíc nemá průstřihy na pásy do sporťáku.
Jinak se mi líbí tvůj první vybraný kočárek a myslím, že ta fialová nevadí jestli je v něm holka nebo kluk. Znám spoustu holčiček, co se vozily v modrém, zeleném kočárku a znám i kluky, co se vozili ve fialovém kočárku. Nijak je to nepoznamenalo. Pořád lepší barevný kočárek, než černé "rakvičky"

sikulka2011
3. zář 2014

Ahoj. U nás jezdí paní s tím fialovým a je nádherný. Já bych volila ten. Fusak bude jen na chvíli ale kočár na mnohem dal. Navíc jak píší ostatní, nebude tam az tak moc vidět.

zuzacek26
autor
3. zář 2014

@suzanna123 no mluvíš mi z duše, jestli se to těm, co to čtou zdá taková prkotina, tak se jim divím, že to čtou a ještě vůbec na to mají potřebu reagovat. no u nás nešlo o nevhodnou koupi, ten fusak je ještě po mně 🙂, ale je fakt krásně teplý, tak je asi blbost, kupovat zbytečně nový, už tak je těch výdajů až až

mooncaa
3. zář 2014

@zuzacek26 Kup si kočár jaký chceš a přes fusak dáš nánožník nebo deku, kterou sladíš s kočárkem.