Zdravím 🙂
mate tu zkušenosti s kočárky espiro? Já osobně bohužel, nikdy se mi nelíbily, ale teď mají tuto novinku (espiro only) a za hezkou cenu, tak mě docela láká, ale nejsem si jista. Také mám možnost mít bugaboo buff, ale bazarovy, tak se toho trochu bojím
Díky za zkušenosti
@lolidolly ja mam buffala, ted jo budu prodavat, kocar je jak novy. Pokud ho poridis urcite budes spokojena i s bazarovym, jen si ho dobre prohlisni a vyzkousej. Ja mela novy a jako " novy" ho prodam, dala jsem ho i do servisu at ho zkouknou. Mela jsem i bugaboo donkey po 2 predchozich rodinach a po servisu jsem ho zase velmi dobre a rychle prodala. Pokud se k tomu kocaru clovek chova slusne, je to drzak a vydrzi hodne deti. Je fakt super, uveze i velky nakup, lehke ovladani, dostatecne velky, prijemny i pro vysoke lidi, ma vysouvaci madlo a dalsi vychytavky.
Kočárky Espiro jsou v porovnání cena kvalita velmi dobrým rozhodnutím, ale říkala jste, že se vám nelíbí a co se týče Espiro only, ten bych vám neradila, protože je poměrně tuhý, v tomto případě bych určitě sáhla po Bugaboo Buffalo i bazarovem.
@lolidolly S Espirem zkušenost nemám, ale mám Buffalo a jsem maximálně spokojená.🙂 Máme taky z druhé ruky (nové už se tuším nevyrábí), ale je super. Zvládá i horší terén (tráva, lesní cestička) a má opravdu velkou hlubokou korbu. Malá má 8 měsíců a v pohodě by tam ještě vlezla. Akorát už potřebuje vidět ven, tak jsme dnes vyrazili se sporťákem a taky velká spokojenost.🙂