ahoj holky, poradte, jestli je lepsi koupit fusak od emitexu, treba tento http://www.emitex.cz/cz/menu/120/produkty/vyrob..., ktery ma byt az do tri let veku nebo zavinovacku emitex tohoto typu http://www.emitex.cz/cz/menu/108/produkty/vyrob..., která je ale asi jen do roku dítěte, i když délkama se liší jen o 10cm, první ma 100cm a druha 90cm. obe se mi porizovat nechteji. pripada mi, ze vic se vyuzije asi fusak...ale zase v cem bude miminku lip? mate zkusenost treba? diky
Fusak jde i do autosedačky, má tam ty dírky na popruhy taky právě.
Ted jsem s muzem objednala 2 ks fuaku od emitexu 3 v 1 a vím že mají 3 velikosti a jsou snad tez dob3 ci az 4 let a ze se da jak zkracovat,tak zuzovat,stahovat u hlavicky,je protiskluzovy na zadech na karku i do autosedacky😊v pondělí nam přijdou😊
Ahoj, já bych doporučila zvážit, jak moc cestuješ. Pokud jednou za čas, stačí fusak. Zavinovačka do autosedačky se vyplatí, pokud cestuješ hodně a musela bys fusak pořád přendávat ze sedačky do kočárku a zpátky. To je opruz. Jinak co se týče velikostí, mám skvělou zkušenost s Lodgerem - je taky do tří let, nemá žádné přídavné nástavce a tudíž není tak ohromný. A to ani v té autosedačce. Nevýhodou je, že moje dcerka už chodí a fusak musím po každé procházce vyprat. Našla jsem třeba fusak od Esita, který má v dolní části omyvatelnou vložku. to je pak dobrá koupě na víc let. Kamarádka má Emitex a když viděla Esito, říkala, že kdyby to viděla dřív, koupila by Esito. Je i levnější, tak tolik nebolí přikoupit k němu zavinku do autosedačky. Našla jsem zase od Babyrenky, která se dá využít i v golfkách. Je trochu větší, ale taky trochu víc stojí. Teď mi dala kamarádka tip na shop, kde maj obě značky. Kdybych to věděla, ušetřila jsem si poštovné:( Ale pokud jsi nekoupila, tak mrkni aspoň ty - moje-vybavicka.cz/spinkame/fusaky_narucniky/zavinovacka_do_auta2. Držím palce při výběru!
mám zimní zavinovačku, používáme do sedačky i do kočárku. Je lepší na zapínání, nemusí se protahovat pásy dovnitř, ale zapíná se mezi nohama a přijde mi, že je v ní miminku víc teplo, když má obě nožky zabalené. Fusak využiješ jen v kočárku, do autosedačky nepůjde.