Elegantní kočár do lesa?

miccap
26. dub 2016

Zdravím všechny,
nevíte prosím o nějakém kočárku, která zvládá pole les, ale dá se s ním vyjet i do města a dělá parádu? Přijde mi, že je to nemožné. Hartany, Gesslein, Patron, Concord a další značky, které by měly být v terénu dobré jsou prostě všechny vyloženě sportovní.. Nevíte o něčem aspoň trošku elegantnějším? Řešila jste to některá?

lv
26. dub 2016

ten nadpis mě pobavil...

margon
26. dub 2016

Mám Inglesina Sofia, zvládá všechno to co píšeš. Jestli to je podle tvé představy tezko říci kočárek 😉 Pro mě je super a taková klasika 🙂

zmrzlinka
26. dub 2016

bebetto fabio.Bydlime na vesnici a po lese sme s nim jezdili kazdou chvili.A super.Akorat sportak je fkat do lesa.Neni moc na skladani a vkladani a vyndavani z auta.Ted na druhy si budu kupovat nejakej sikovnej sportacek z bazaru.Ale do lesa jedine fabio 🙂

vevebubu
26. dub 2016

Junama 🙂

miccap
autor
26. dub 2016

@lv jojo zní to dost blbě, ale snad to právě někoho zaujme kdo poradí. Nechci kočár s kamínkama Swarovsky ale prostě ani ne vyloženě sportovní. 🙂

gepe
26. dub 2016

@miccap stokke trailz napr.

zazana81
26. dub 2016

Možná Bebecar?

micaella23
26. dub 2016

Sportak ci korba casualplay. Vyjeli jsme fakt top krpali a neborti se diky zdvojenemu prostrednimu kolecku

challidona
26. dub 2016

objednala jsem emmaljungu...

domca89
26. dub 2016

Tenhle mám já. Vše výše popsané zvládá s přehledem. Na výběr jsou snad stovky barevných kombinací, my máme zeleno-černý

vggzg
26. dub 2016
miccap
autor
26. dub 2016

@vggzg no ještě jsem asi měla napsat že by neměl stát 30 tisíc..🙂

domca89
26. dub 2016

@miccap Baby Merc Maylo Classic, trojkombinace, pláštěnka, moskytiéra, fusak, peřinka, polštářek, taška cena 9800,-

vggzg
26. dub 2016

@miccap aha,tak to záleží kolik chceš do kočárku investovat😉

loafeer
26. dub 2016

Roan Marita....Klasický krásný houpací kočár a v terénu jsme s ním byli furt:o)

zmrzlinka
26. dub 2016

bebetto koupis za 9 000 Kc

challidona
26. dub 2016

@miccap tak z úvodu jsme asi pochopily ze pokud uvádís hartan a gesslein tak to nejsou taky zrovna levne kočárky. schvalne koukni na tu emmaljungu, je to klasika a rozhodla jsem se pro nej *chtěla jsem původne Hartan* jelikož nepopsatelne skvěle se s nim manipulovalo a ty kolecka jsou jednou tak velka oproti hartanu a přitom vepředu otocna a ma větší nakupni košík a pokud rodis za chvilku u techto zn je pozor dlouha doba dodání. preji šťastnou ruku pti výběru.

challidona
26. dub 2016

@vggzg a korba je největší ze všech kočáru. ma snad 89 cm a rozsiruje se.

lukim
26. dub 2016

u nas vyhral tako dalga 🙂 v namornicke modre

kika_21
26. dub 2016

Mám emmaljungu z roku 2004-po 2 dětech-můj syn ji má jako 3.vozené dítě- nemá chybu-mám ji vyloženě do terénu. Pokud ji někdo přitom nechce zvedat do vlaku, je super-kvalitní, bytelná, dobře odpružená kola, pěkně vypadá. Pokud je kvalita značky i v současné době taková, tak ji doporučuji. 🙂

medvide1
26. dub 2016

Za mě tedy icoo peak 4 🙂 nemá na žádný jiný do lesa na 100% a ve městě také vypadá super

vggzg
26. dub 2016

@challidona je suprovej má ho kamarádka a nemůže si na něj stežovat projede snim každý terén😊 Doufám že ho brzy budu též kupovat😉

maqggienka
26. dub 2016

Mám tenhle. Zvládne všechen terén a trojkombinace stála 11300,-

koordinatorka_odboje
26. dub 2016

Ano, mám Camarelo art, zaaretuju kola a projedu i Moravskou saharu 🙂
@miccap

lajla
26. dub 2016

Buffalo

lulii
26. dub 2016

Já toho vyzkoušela fakt spoustu a můžu doporučit bugaboo buffalo, brio go (britax), mutsy 4 rider 😉

elinkav
26. dub 2016

My jsme koupili baby design dotty. Má Velká kola, takže zvládne jakykoliv terén ☺ taky ho právě chceme jak do města, tak i na louky a do lesa..

challidona
26. dub 2016

@kika_21 planuju ji jednou tydne dat s manželem do auta jinak bydlíme na malém městě takže ji nikam tahat nebudu🙂 neni lehký to je teda pravda ale moc si me potěšila jelikož chci kočárek aspoň pro dvě deti. zitra si pro něj jedem tak uz se nemohu dočkat

nikolab20
26. dub 2016

Za mě xlander move- láska na první pohled a ještě lepší na svezení. Používám ho rok a jsem z něj nadšená stejně jako před rokem. Mám černou barvu a za mě černá ideál