Easywalker, kompatibilita s upevňovacími tyčemi ke korbám

wrenny
9. bře 2017

Milé dámy, mám dotaz ohledně kočárku Easywalker duo.

Koupila jsem si jako sourozenecký sporťák z druhé ruky, účtenka z roku 2014, ale může být starší - to se nedozvím, mohlo jít o výprodej..
Sehnala jsem taktéž přes bazar korbičku, rok výroby nevím, dostali jsme vlastně za pakatel dvě, protože byly úplně bez tyčí.
No a teď záhada!

Mám (jedny darované - neseděly, jedny draze kupované - sedí, ale s prodejcem není řeč - nic nevysvětlí) nakonec dvoje krátké upevňovací tyče pro sourozeneckou verzi, z nichž pouze jedny na sporťák pasují (ke korbičkám naštěstí pasují oboje).

Protože budu korbičky za pár měsíců zase prodávat (až mi malá doroste do sporťáku plus tu druhou nepotřebuji, že, ale prodám možná lépe najednou..), potřebovala bych přijít na to, jak to s tou kompatibilitou je.

Tedy: jsou ´´moje´´ (pasující) tyče novější nebo starší typ?
Mám tedy sporťák tzv. s ´´kulatýma´´ nebo s tzv. ´´placatýma´´ tyčema? (na tuto slangovou terminologii jsem narazila, ale víc jsem nezjistila)
Tedy_ mám sporťák novější nebo starší?

Nerada bych pak nějakému chudákovi prodala korbičku s tyčemi, které by k jeho sporťáku neseděly - chci vědět, co máma a prodávám.

Vkládám fotku konstrukce sporťáku a fotku tyčí, které k ní NESEDÍ (ty sedící nemám nafoceny, prostě drží 🙂), třeba se někdo vyzná..

Předem moc díky za technickou podporu! 🙂

herminka
9. bře 2017

Já mám kočár momentálně na půdě, kam se špatně leze, ale mám model tuším z roku 2011 (kupovali jsme ho už po jedněch dvojčatech), ale pokud si vzpomínám, jeho konstrukce měla kulaté týče (tj. placaté jsou novější), ale ruku do ohně za to nedám.

pa507
9. bře 2017

Dobrý den, my jsme kupovali kočár v roce 2013, určitě nový typ - placaté trubky. Takže máte asi taky nový. Pokud teda od té doby nebyla další změna🙂
Pasující adaptéry by tedy měly být také nové.
Akorát jsme neměli 2 páry krátkých tyčí, ale 1 pár dlouhých (pro dvojčata, 2 korby současně).

wrenny
autor
9. bře 2017

@pa507 Moc děkuji za fotku i vysvětlení! Myslím, žeasi budu mít opravdu ten nový typ, ta uchycení vypadají stejně jako u těch tyčí,co mi minaněj SEDÍ.Mohla bych moc poprosit o fotku v detailu - jen to černé uchycení zboku?🙂

pa507
10. bře 2017

no já vylovila fotku z počítače, ty tyčky už nemám...

Jen jsem si myslela, že kdyby někdo koupil obě korbičky, jakože pro dvojčata, jestli vůbec upotřebí Vaše adaptéry, jestli se 2 páry krátkých dají nacvaknout současně??

wrenny
autor
11. bře 2017

@pa507 aha, tak to se nedá nic dělat, nevadí, stejně děkuju!

Já právě pořád nevím, jestli tu jednu korbičku prodávat hned. Tvoje úvaha je samozřejmě správná.. dvoje krátké tyče (podle mě) nacvaknout nejdou, na to jsou ty jedny dlouhé.
Ale třeba se někomu vyplatí koupit si dlouhé tyče zvlášť a k tomu korbičky ode mě? Prostě nevím, jestli je nabízet samotné bez tyči (nakonec já jetak taky koupila.. i když trochuomylem, já nevěděla vůbec,že jsou tyčepotřeba...), nebo teď už prodat jednu a časem druhou...

pa507
12. bře 2017

jo, tak to asi neporadím🙂

katkastill
13. bře 2017

Máte novější typ kočárku, tak jako píší přede mnou, krátké tyče můžete použít jen na sourozenecký kočárek. Nabízela bych tyče určitě ke korbičkám, pak je všichni pracně shání a někomu doma leží tyče k ničemu.

wrenny
autor
15. bře 2017

@katkastill Moc děkuju, podle všeho to tak vypadá 🙂

katvs
15. bře 2017

Ja prodala vse najednou. Lepsi. 🙂

wrenny
autor
15. bře 2017

Asi počkám.. jen jsem slíbila manželovi, že mi v tom nezůstane ´´viset´´ moc peněz, tak budu trochu nervózní, jestli za rok bude ještě někdo korbičky s tím starším typem tyčí chtít :/

arkerian
17. zář 2017

Obnovím diskuzi- koupili jsme kočárek z druhé ruky, ale jsou tam adaptéry kulatého typu a my potřebujeme oválné. Nevíte, kde se dají sehnat krátké oválné tyče? Děkuji

pa507
17. zář 2017

Zkuste www.kocarky.cz - kočárky Daniela v Kolíně.
My objednávali také adaptéry zvlášť, sice dvojčecí, ale to bude jedno. Jen byly docela drahé☹

arkerian
17. zář 2017

@pa507 za kolik?

pa507
17. zář 2017

Tak to už si nepamatuju, je to 5 let, jen vím, že se nám to zdálo hodně.
Zkuste tam zavolat a zeptat se.

wrenny
autor
16. říj 2017

Já.koupila.za..970,-:-/

bridekengee
28. led 2020

Neprodává někdo náhodou ještě ty krátké tyče? Potřebuji udělat sourozenecký kočár , potřebuji ke korbičce tedy dvě krátké tyče - starší typ - jedna na kulatý tvar tyče a jedna na elipsový (zploštělý tvar).

@wrenny Na sporťák je také potřeba nějaká tyč? Ja myslela, že to tam drží na jiném principu bez tyčí.