Ahoj všem maminkám,
poradíte mi prosím jaký kočárek pořídit na cestování? Jako hlavní kočárek máme Gesslain F6 (naprostá a bezmezná spokojenost 😉 ), ale často jezdíme s kamarádkou-maminkou v jednom autě. Chtěla bych tedy pořídit ještě něco skladného, ať v pohodě naložíme dva kočárky a k tomu ještě hromadu dalších nezbytností 😀 . Ideálně s polohovatelnými zády, aby se dalo spící dítě položit alespoň do pololehu. Pokud to bude mít spojenou rukojeť, tak budu nadšená. A ráda bych, aby "vozidlo" obstálo i na venkově, kam jezdíme opravdu často. Nechci ale utratit celou mateřskou, takže klidně dávejte tipy na starší modely. Pokusím se shánět po bazarech tady, nebo v DE. Předem děkuji za tipy!
My měli nunu Pepp a taky dobrý 🙂 Je velmi skladná a úžasně se ovládá 🙂
Valco baby - snap 4. Spokojenost, skladný, váha jen 6.2 kg. A na venkově bydlím též 🙂 Nemůžu si ho vynachválit.
@ebsian
@sal80
@sabuse1 Holky, díky za tipy. Budu to muset prozkoumat, porovnat... 🙂
Ještě jsem narazila na Baby design Walker. Dá se koupit za vcelku slušné peníze. Ale nevím jaká je kvalita.
No a pak Jané Carrera. Ale ten je asi moc těžký....
Doporučuji Valco Snap 4 - velice lehký a skladný kočárek se spojenou rukojetí, zvládne i jízdu v terénu, opěrka zad jde sklopit do lehu 😉
my jako cestovní kočárek kupovali Cybex calisto, měli jsme dvojkočárek když se narodil Vítek takže golfky jsem využila na cestování dost, splnil všechny moje požadavky - spojená rukojeť, polohování do lehu a zvládají celkem dobře skoro každý terén, pak jsem je měla místo sporťáku, už čeká ve skříni na další cestující🙂