Lítáme okolo stavby, tak není moc času, měl by být dobře skladný do auta, budeme často přejíždět, něco ve smyslu Implast Bolder, nebo já nevím. díky moc veve
@veverka_ já jsem moc spokojená s chicco trio S3, korbička co do velikosti myslím že na ten první cca 3/4 rok v pohodě, sporťák oproti ostatním kočárkům velký, jde do lehu, má nánožník + se k tomu dá připnout origoš fusak, kolečka nejsou ani umělý ani nafukovací - takový pěnový, jezdíme i v terénu a super 🙂 Jen teda tu autosedačku jsem nepoužívala, protože jsem nenašla jaký měla testy a měli jsme maxi cosi...nešla na kočár,ale to mě nevadilo...
Ahoj, tak já jsem měla jako hlubokou korbu casualplay, playmoon a ta mi vyhovovala. Je shcválená i jakko auutosedačka typu safesleeper a taky jsme ji tak používali. Měla jsem ji na podvozku casualplay vintage a jak jsem na něj upevnila sporťák, tak mi absolutně neseděl. Nešel dát do úplného lehu a malá se mi v něm nevyspala. Tak jsem ho měnila za x-lander xa a ten mi taky neseděl. madlo měla malá v úrovni očí a sedadlo bylo zkosené, takže tam seděla pokroucená a nahnutá. Tak šel taky pryč. Nakonec jsme pořídili casualplay S4 a s tím jsem maximálně spokojená. Malá se v něm krásně vyspí, má am dost prostoru, má super nánožník, doré polohování. Věčně jsme někde v terénu a ani s tím nemám problémy někde projet. Perfektně se ovládá. Kdybych si měla pro další dítě kupovat kočár, tak bych si koupila zase jako sporťák tu S4 a jako hlubokou korbu casualplay buď playmoon nebo mako. A taky se mi vzhledově líbí maxi cosi mura 4 nebo 3 a lůžko taky maxi cosi mura. Kamarádka ho má a líbí se mi jak je prostorné to lůžko.