Doporučíte sportovní kočárek?

joyfulgirl
29. říj 2016

Ahojky,
mám klasický kočárek - tako ballila acoustic a mám ho opravu ráda. Problém je, ža malýmu je rok a půl a ted zimě se nám pořádně už do kočárku nevejde. Doporučila byste mi nějaká nějaký pravdu HOUPACÍ sporťák? nějak nemůžu nic najít. Děkuju

eliskaxox
30. říj 2016

@joyfulgirl Tak ja si myslim ze houpani u sportaku uz neni nejdulezitejsi pozadavek. Ale i prez to jediny sportak co znam,ktery alespon trochu houpe je Concord wanderer. Neni to houpani jako Balila to je jasny ale je to nejmekci sportak co jsem mela v ruce.

joyfulgirl
autor
30. říj 2016

@eliskaxox děkuju... mě jde taky o to, aby dobře zvládal terén chodíme na procházky často do lesa a nechci aby byl naklepanej jak řízek 🙂

eliskaxox
30. říj 2016

@joyfulgirl jo tak na to je wanderer jak delany :D je to takovy super odpruzeny terenak 🙂 je drazsi ale stoji za to, hlavne prostor pro dite je velky. Myslim ze jen zadova operka je tak o 15 cm delsi nez ma balila.

eliskaxox
30. říj 2016

Tady pridavam foto, jak jezdime my.

eliskaxox
30. říj 2016

Syn v roce asi 80 cm a 9,5 kg. Ted ma 90cm a 12kg a konecne mu ten kocarek zacina byt "akorat"

eliskaxox
30. říj 2016

Uspavani na oblibene louce

papaya308
30. říj 2016

pozeraj kociky od baby jogger,priestranne,nosnost aj 20kg a prejdu akykolvek teren,ale houpaci nie su