Doporučíte kočárek dle těchto parametrů?

ivetabut
16. led 2021

Ahojte maminky, jsem docela bezradná, existuje mnoho diskuzí na toto téma, avšak všechny jsou zastaralé.
Potřebuji vybrat kočárek, když zadávám parametry do různých serverů nikdy neprodávají všechny značky. Chtěla bych, aby splňoval tyto parametry, pokud máte některá takový budu moc ráda za typy. Využití kočárku pro město i procházky v terénu, také pro jízdu na bruslích.

- kombinace hluboký a sportovní
- polohovatelný sport úplně do rovna
- ruční brzda i normální
- gumová kolečka
- otočná střecha na sportu na obě strany proti sluníčku
- aretace předních kol či kola
- otočení proti směru jízdy řídítka
- pratelné všechny díly
- sklopná část na nohy u sportu
- odjímatelné madlo
- vyšší nastavitelnost madla pro vysokého manžela

Ke všemu ostatnímu jsem benevolentní.

Moc děkuji.

ba2te
17. led 2021

Zkus si napsat tady do poradny kočárků. I když i já sama jsem zvědavá, jestli vůbec takovej kočárek existuje 😇 https://www.modrykonik.cz/ask-an-expert/kocarko...

surikata131
17. led 2021

@ivetabut obávám se, změny takový kočár neexistuje.
- otočení proti směru jízdy řídítka, pokud je to to co myslím, tak to už se teď snad nedělá, u otočných se vezme a otočí sedák
- otočná střecha na sportu na obě strany proti sluníčku - to není potřeba, pokud máš dlouhou stříšku a v ní případně okýnko, ať vidíš na dítě
- ruční brzdu mají většinou sportovní 3kolky typu thule urban glide, ale tam zas není absolutně rovný leh
Asi to bude chtít udělat kompromisy...

maaaadlaaaaa
17. led 2021

@ivetabut Nějaký kočárek od thule toto nesplňuje? Zkuste tyhle požadavky napsat na stránky, kde prodávají kočárky a mají tam chat pro zákazníky. 🙂 Například na babycentrum.

pipi_puncocha
17. led 2021

Takový kočárek podle mě neexistuje. Hledala jsem podobné parametry a nakonec jsme koupili dva a dohromady tyhle vlastnosti mají.😅

ileni
17. led 2021

Hartan toplene s

monilee
17. led 2021

Taký by som tiež chcela, ale myslím si, že neexistuje. Uvažovala som, prečo žiadny kočárek určený na šport nemá sklopenie zádovej opierky až do ľahu, a myslím si, že to má nejaké bezpečnostné dôvody.

ivetabut
autor
17. led 2021

@maaaadlaaaaa děkuji za radu, odeslala jsem do třech obchodů, tak uvidíme, co vymyslí

ivetabut
autor
17. led 2021

@ba2te Děkuji napíši

ivetabut
autor
17. led 2021

@surikata131
Řídítka nebo sedák jedno co, jde o to, abych mohla u sportu ovlivnit jestli sedí ve směru nebo proti směru jízdy. Dlouhá stříška je řešení, nicméně Gesslein F3 Air má střechu posuvnou a je to pecka, když svítí sluníčko. Ruční brzdu už jsem zjisila, že má Hartan, Teutenia spirit S3 nebo cosmo, taky Peg perego, Xlander. Pravda je, že sportovní se nedají úplně položit, což vím, že Gesslein, Peg, Teutenia umí.

ivetabut
autor
17. led 2021

@pipi_puncocha taky řešení koupit dva 🙂

ivetabut
autor
17. led 2021

@ileni Tento taky mám, jsem spokojená. Je však dost těžký a budu ho prodávat kvůli tomu, že mám v něm pouze košík a malá už je hodně na těsno.

ivetabut
autor
17. led 2021

@monilee Pravděpodobně kvůli stabilitě

surikata131
18. led 2021

@monilee asi kvůli těžišti a ovladatelnosti

ninolleta
23. led 2021

Myslím, že toto by mohl splňovat kočárek značky Hartan, mají více modelů a pak taky starší modely značky Gesslein.

ivetabut
autor
25. led 2021

@ninolleta děkuji