Dobrý den, prosím o doporučení sportovního kočáru pro velké dítě, dcera 13kg a 15mesiců, momentálně mám Emmaljungu nxt90, nicméně korýtkové sezení je nepohodlné a už se do kočáru téměř nevejde. Rada bych kočár do terénu, kvalitní a prostorný.Děkuji všem za reakce.
Baby jogger city elite (pokud bys chtela terennejsi, pak Summit). Uzasny kocar. Mela jsem i vyse zmineny Britax B motion (4 plus) a byl děsný. Ma sice o neco delsi loznou plochu nez City elite, ale ma tak blbe umistene teziste, ze se mi s nim jezdilo velice spatne. Navic je strasne tvrdy.
Ahoj 🙂 Já tedy musím nesouhlasit s @martiniquest. Měla jsem Britax B-Motion 4 plus pro obě děti a byla jsem naprosto spokojená. Vydržel nám opravdu dlouho, byl příjemný na ovládání, nepřišel mi těžký - naopak. 🙂 Asi je to otázka vyzkoušení, ale upřímně neznám nikoho kromě paní výše, kdo by s ním byl nespokojený. A vejde se do něj opravdu i větší dítko a krásně se v něm i vyspí. 😉 Pak bych Vám ještě doporučila kočárek Cavoe Axo - velmi příjemný kousek, pohodlný, skvěle se ovládal a měla jsem možnost vyzkoušet pro staršího syna a byl v něm nadšený i když už to byl kluk jako buk. 😇
@pani_haf to jsem překvapená my měli nxt60 ale klasiku ne korýtko. Dcera není žádný drobek, a ještě ve dvou letech a zhruba 16kg se v něm pohodlně vyspala.
@pani_haf Za me doporucim Baby jogger summit. To je opravdu kocarek, ktery mi sedl a na ktery budu jednou vzpominat jako na super pomoc a ulehceni. Projdu veskerym terenem, ted byl dobry i na snehu, ale ve meste se take hodi. Ani v MHD a ve vlaku neprekazi. A jeste se dobre sklada. Pro me jednicka😊
@kaca_imrnous taky jsme byli spokojeni s britax b motion 4 plus. Za tu cenu parada. Predtim jsem mela bugaboo buffalo a to byla jina liga i cenove teda🙂
@bassetlady bohužel to korytkove sezení je úzké a hlavu už má narvanou ve střeše, takže se ji tam ani moc nelíbí, vypadá jako vosa na bonbonu 🙊
Jestli ti nevadí trojkolka, doporučuji Baby Jogger City Elite nebo Summit. Případně TFK Joggster.
Britax b motion, projel s námi všechno.