Asi jsem opravdu hodně náročná...pročítám net, diskuze, pocházím shopy a hledám sportovní kočárek a stále nenacházím. Náš “malý” má 13 měsíců a už zvládl vyrůst z dvojkombinace, která je údajně do 3 let (Adamex Vicco). Hledám něco, kam se mi ten dlouhý chlapec vleze. Už teď má 85 cm a já tipuju, že to dotáhne za rok až dva ještě o dost dál, teda výš...Jelikož je to mamánek, tak hledám sportovní kočárek, který bude po i protisměru (zkoušela jsem po směru a mladý pán se opakovaně koukal za sebe přes hlavu, kde to jako jsem a div nevyskočil z kočáru, že mě nevidí), odpružený, ať ho nevyklepu jako řízek (bohužel bydlím ve městě, kde se do údržby chodníků investuje jen ve snu), ideálně, aby šel složit jako jeden kus a nezabral celý kufr jako teď Vicco. Netrvám na nafukovačkách, ale 15 cm kolečka z plastu fakt nechci...máte někdo tip? Zázračný kočárek, který splní všechna má přáni?
Skládat jako jeden kus kočárek s obousměrným sezením podle mě asi nepůjde.. resp. v jedné z těch dvou poloh by třeba jako jeden kus mohl jít složit, ale v obou asi těžko. Upustila bych asi od této podminky... Ale třeba někdo takový zázrak zná ;)
@muhehehe právě ten Joie Versatrax jde skládat v obou směrech 👍😉
@dashmiliana
Možná Britax Go Big?
@dashmiliana easywalker mosey mrkni
Máme Britax Go Big 2 a Valco Snap Ultra, oba jdou skladát v kuse po i proti směru. Oba mají něco do sebe, Valco mám v autě, Britax má boží odpružení a kola, je to tank. A sporťák je obří,
@dashmiliana složit jako jeden kus nejde,ale jinak za mě mutsy urban rider. Zdědila jsem ho od ségry a super. Navíc je možné opěrku ještě zvýšit,lze vozit po i proti směru. Kola přímo odpruzena nejsou(jsou nafukovací), ale bydlíme na vsi,takže procházka po polnackach,které jsou spíš jak tankodrom a pak lesní cesty a malý spí jak zařezaný...
Nový britax smile 3 , já mám ! Skvělý 🙂 Odpružený, prostorný , pro vaše “velké “ mimi , Skládá se jako jeden kus , v obou směrech .
Emmaljunga nxt60 f jedno s nejdelších ležení na trhu. Nejde teda složit do jednoho kusu, ale to mi nikdy nevadilo. Kolečka v outdoor verzi projedou vše.
@pucka08 na ten jsem se chtěla kouknout na prodejně a paní mi tvrdila, že je to malý sporťák (dle recenzí na netu mi to nepřišlo). Máš osobní zkušenost?
@ondruchovat není to náhodou kolébkové sezení?
@beruska1889 nad tím hodně přemýšlím, je to vlastně to co bych chtěla v rámci svých přání, jen nevím, jestli je dost velký, aby se mi tam ten náš drobek vlezl... když už ho máte doma, tak jaké jsou první dojmy?
@dashmiliana holky, když zvolím kompromis, tak přemýšlím nad Joie Versatrax, Joie Mytrax Flex Signature Noir Mytrax nebo Valco Baby Snap 4 Trend Sport Tailor Made, co byste doporučily z těchto? A ano, vím, že poslední dvě nejsou bohužel protisměr...
@dashmiliana jsme nadšení, ale na pořádné testování v terénu a s prckem si musíme ještě počkat, termín porodu mám začátkem dubna... 😉 Kdybys chtěla podrobnou recenzi, tak ambasadorka Joie ji před pár dny sepsala na svém blogu a ve skupině Joie, tak můžeš mrknout, třeba pomůže v rozhodování 👍🙂
@beruska1889 tak to držím pěsti, ať prcek rychle vyskočí ven a dělá vám jen samou radost 🤩
@dashmiliana děkuju moc ❤
@dashmiliana není 🙂 já ho brala i kvůli tomu
tak za mě rozhodně valco snap, je lehký, super do terénu, jednoduché skládání
@dashmiliana ahoj ano já ho mám řídí se hezky jen to sezení je užší ale docela dlouhé teď mám na něm zatím korbu ale jelikož jsem si koupila ještě bugaboo bee tak ho asi budu do měsíce prodávat jinak jede hezky
@dashmiliana jo a malý je takový roztomilý ale jezdí hezky nicméně budu kupovat Joie Mytrax....je opravdu prostornější tenhle je mezi golfkami a sportakem Porovnej sama druhy je bugaboo bee
@dashmiliana ani mytrax není protisměr
@dashmiliana určitě ne easywalker mosey, je tvrdý jak beton, emmaljunga je fajn, mají i nekolibkove verze, ale je těžší, možná ten joie versatrax, jak už tu byl zmiňován, by byl dobrý a nebo britax go big.
Taky bych chtela kocarek, co to bude vse splnovat🙂 Za 6 let se tremi detmi jsem takovy neobjevila, takze jsem zd neceho slevila a mam Britax b motion 4 plus, predevsim kvuli te delce, trilete dite se tam natahne cele i s nohama, ze vsech tech zminenych nohy padaji nebo jsou proste ve vzduchu. Nevyhodou je vyssi hmotnost a dite jen po smeru, resim to odklopenym okynkem, kterym komunikujeme z oci do oci🙂 Ale moje dvoulete dite v nem denne spi, takze pohodli je priorita a kdyby byl jen na prochazky, ozelim pohodli pro nozky a vezmu nejaky mensi a lehci.
Zrovna jsem chtela napsat, ze B motion, obavam se totiz,ze ty obousmerne kocary jsou dost kratke, aspon co jsem mohla uz nekolik typu porovnat.... Dite ma zrejme separacni uzkost,ale to brzo prejde a urcite bude v kocarku rado... Jeden z velkych na lezeni je take Jané slalom, v obou se vyspi v klidu 3lete dlouhe dite
A co Joie Versatrax ??? Je to od podzimu novinka a my si ho dnes přivezli domů... Jen těžko říct jak s tou délkou ... Ale jinak vypadá úžasně....