Chci se zeptat, do kdy se vám vešlo dítě do sporťáku u značek Bugaboo nebo Joolz. Mám 21 měsíční dítě, 86cm a chtěla jsem pořídit ještě jeden z těchto kočárků, bazarový. Ale obávám se, že už by byly malé. Zádové opěrky asi krátké až tak nejsou, ale vzhledem k tomu, že stříška navazuje přímo na ty opěrky, tak by mělo dítě asi hlavu už ve strisce. Jakou máte zkušenost?
Bugaboo jo, joolz je malej a uzkej.
V bugaboo se vozil v pohodě i 3,5l synovec a stejně tak sousedky kluk v joolz. Mě tento typ sportovního kočárku nesedí tak šlo bugaboo pryč. Syn teda od 24m v kočárku není.
Dnes mi zrovna po dlouhé době usnul dvouletej v Bugaboo. Má tak těch 86 cm. Posílám fotku. Tady to vypadá, že má hlavu v té stříšce, ale je to tam za ním jen složené. Když jsem pak stříšku stáhla dolů, tak se mu tam hlava ještě normálně vešla 😁 když nespí, tak vozím s odklopenou stříškou a tam je to pak jedno 😊
Když jsem kupovala kočárek pro podobně staré dítě, jediný opravdu komfortní bez kompromisů byl Britax B-motion 4 plus, obzvlášť na zimu s fusakem (mám Emitex Monti), teď se vozí skoro tříletá, ale když na to přijde, i pětiletý se v něm vyspí, když nám někdy vytuhne cestou v autě a potřebujeme se hnout.
Záleží také jaký Bugaboo. Do bee se mi vejde i pětiletá (jinak ale vozím). Fox je také prostorný. Pro větší dite bych pořídila bee. A bee6 je tedy opravdu super👍🙂
Všem děkuji za odpovědi. Dnes jsem si dovezla domů Foxe a po první zkušební jízdě se mi zdá úplně boží a dcera si ho hned oblíbila. Takže i když už bude asi jen pár měsíců, tak jsem ráda, že si ho můžu aspoň na tu chvíli užít, mrzí mě, že jsem si ho nepořídila dříve, nemusela bych vystřídat osm kočárků!
@ninolleta jako fox je opravdu nej kočár co jsem měla (a ze jich bylo😂). Je určitě skvely i pro větší dite a chapu to “musela jsem ho zkusit”. Kdybych mohla mít doma x kocarku tak ho pořad ještě mám ale už jsem přešla jen na bee😉 (dceři je 21 měsíců )
@ninolleta tak mrkni po jiném 😉
Já mám mutsy urban rider,opěrka se dá zvýšit a striska odepnout. Navíc je to super terenak,nafukovací kola