Daly byste sporťák?

mysh_me
20. čer 2021

Dceri bude za tyden osm mesicu. Zatim jezdi v korbicce, chtela jsem se sportakem pockat az bude sedet. No jenze posledni dva tydny je v kocarku hrozne nespokojena, prestala tam i spat, vubec se neuklidni a kdyz vycerpam vsechny hracky a moznosti odvedeni pozornosti, je rev. Z kazde prochazky se vracime v nositku, protoze spokojena je jen v naruci kdyz muze koukat na vse okolo. Chodit ven jen s nositkem nedavam ja, nest ji a prebalovaci tasku a treba jeste i nakup nevydrzim dlouho, potrebuju proste to “vozidlo” na vsechny propriety. Tak jsem zacala uvazovat, ze dam ten sportak driv, vim ze by se spravne melo pockat, ale vidam spoustu podobne starych miminek ve sportaku bezne… taky si rikam, ze ji muze byt v te korbicce horko, coz by sportak mohl zlepsit. Plus ji samozrejme zacina byt mala, vejde se ted presne na celou dylku… mam sportak co jde do uplneho lehu, nema korytkove sezeni, tak by to nemuselo byt takove zlo?
Je mi jasne, ze si muze sednout za dva tydny, ale taky to nemusi byt dalsi dva mesice, ze. Cekaly byste? Nebo daly sportak? Diky za nazory 🙂

mamikry
20. čer 2021

@mysh_me Dala bych sportak. Nase deti v nem byly uz od pul roku, v korbicce se vztekaly, ze nikam nevidi.

izzylka
20. čer 2021

Já dala syna do sporťáku taky brzo...prostě chtěl koukat po okolí...nedávala jsem ho uplně do sedu, byl to takový pololeh a byl hrozně spokojený 🙂

marcicek84
20. čer 2021

@mysh_me ano dala a ale dite bych tam zatim nechavala v pololehu,kdyz nesedi...my meli sportak od pul roku...

anet_98
20. čer 2021

@mysh_me malej má zachvilku 8 měsíců a sporťák jsem dala tak týden zpět. Lituju, že jsem to neudělala dřív. Krásně vidí, nevyvádí a vždy usne po 15ti minutách jízdy 🥰 takže za mě sporťák určitě můžeš dát

95newmommy2020
20. čer 2021

Já kdybych měla čekat, až si sedne, tak má korbu ještě v roce. :D Ten sportak se hodi, je i vzdusnejsi. Budete spoko obě. 🙂)

konidana
20. čer 2021

Vozila jsem v hlubokym na brise, pozdeji i na 4 vklece, ci v polostoje , na ksirach samozrejme. Dokud deti samy nesedely.

hasara33
20. čer 2021

@mysh_me dala jsem v necelých 7. měsících poprvé do sporťáku a vozila v polosedu 🤷‍♀️ nehroť to tak a klidně to zkus 😉

pexi
20. čer 2021

Dávala jsem dceru do sporťáku později, ale korbička byla prostorná a polohovatelná taky, takže jezdila v polosedu i v ní. Klidně bych tou dobou vozila i ve sporťáku, ale dlouho jsem vybírala 😃

cilkat
20. čer 2021

Syn jezdil v korbě s kšírami otočený na bříško, viděl a byl spokojený, ale do sporťáku šel taky dřív, než seděl. Syn totiž sezení ignoroval a seděl až v nějakých 2,5 letech, takže do sporťáku šel, když si uměl stoupnout u opory (se souhlasem fyzioterapeutky).

jjasmina
20. čer 2021

@mysh_me malou jsem měla ve sportaku od půl roku a taky neseděla, takže v pohodě bych dala, jinak chápu , že nosit nechcete, měla a mám to stejně

katule1990
20. čer 2021

@mysh_me Mám podobně starého syna, zatím máme taky korbičku. Když je nespokojený, dáme ho na bříško a vydrží tak jezdit klidně hodinu, jak má rozhled 🙂. My se na sezení asi načekáme, tak uvidím, jestli nakonec nedáme sporťák taky dřív.

andelka
21. čer 2021

Sporťák jsme kupovali před 2 lety, malému bylo 5 měsíců. Od té doby máme jen ten. Jde do skoro úplného lehu. Hluboký kočárek nebyl na léto moc vhodný.

mysh_me
autor
21. čer 2021

Dekuju vsem za nazory 🙂 na brisko ji v korbicce davam, i ji to tak celkem bavi, ale tam je zase problem ze i kdyz je unavena, nepolozi si hlavu, na brisku usnout neumi. Po vikendu vytahneme sportak, zkusime a uvidime.