Ahoj, prosím, nevíte někdo, jaký model je Cybex, kde hluboká korbička má křížem takové madlo jako např. Bugaboo? Dnes jsem jej viděla na procházce, ale nikde neumím najít info o tom, jaký to je model, ani na internetu jsem jej nikde nenašla. Předem děkuji. 🙂
@pe_tu_ss_ka ano, ano, presne, to je on. 😊
@nika110818 tak to cybex priam 2018.. nevím jestli se ještě prodávají nové, ale když jsem koukala na market place na FB, tak se jich hodně prodává 🙂 také mám tento.
@pe_tu_ss_ka Moc dekuji, ja si prave naopak myslela, ze to je nejaky novel model. 🙂
@nika110818 nene, právě nový model má madlo ve střeše a korbička má úplně jiné vychytávky, které mi u této chybí.. je větší, lépe chráněná, díky menší stříšce - kšiltu, který se dá schovat, a pak v létě má vychytavku, že za hlavičkou se dá otevřít a je tam síťka, kudy může prcek koukat ven, a pak ten nánožník je na zip, u této 2018 mi tohle všechno chybělo, a nánožník má na druky, a kolikrát jsem se s tím prala, abych to zapnula 😄
@pe_tu_ss_ka Moc děkuji, už mám za sebou analýzu. 😂a půjdu spíš do nové korbičky. Každopádně děkuji za sdílení.
@nika110818 není zač, taky přemýšlím, že bych prodala starou hlubokou korbičku a koupila z druhé ruky málo používanou novou verzi 😄
@nika110818 nevím, jestli to chápu správně.. myslíte toto?