Ahoj🙂
Je tu někdo s tímto tandemovým kočárkem a podělil by se o zkušenosti? Jak jste s ním spokojení? Ujede taky nějaký terén, nebo je to hlavně měšťak? Jaké má klady a mínusy? Budeme mít děti 2,5 roku od sebe, ale ten starší se pořáď ještě i rád sveze a já mám ráda dlouhé procházky, které neujde.
Případně prosím o tipy na další sourozenecké kočárky🙏
@barunka12345 děkuji🙂 my už ho pořídili, ale stále čekáme na miminko, takže vozíme jen staršího. Přijde mi v celku fajn, jen jsem zkusila kombinaci toho koše a sedačky, vezla domů nákup a s kočárem se skoro nedaly vyjet 3 schody co máme v domě. A mě teď děsí, že to s naložením kočáku korba+sedačka taky skoro nepůjde. Máte zkušenost s manipulací do schodů se dvěma dětma?
Dobrý večer, do domu schody naštěstí nemáme ale pokud bydlíte ve městě tak se jim nedá vyhnout, s kočárkem jsem šla párkrát na poštu ( cca.5 schodů) a byla jsem sedřená jak kůň🫣. Kočárek je poměrně dlouhý a když si dáte větší dítě dopředu tak je to fakt makačka 💪. Gazelle jsme měli cca. půl roku ale s přechodem menšího dítěte do sporťáku už nám nevyhovoval. Koupily jsme místo něj do města bugaboo donkey5 a do terénu thule urban glide 3 double a oba jsou TOP 👍👍👍. Co se týče šířky tak jsme nikde neměly problém, ani ve výtahu. U toho thule se mi oproti gazelle hodně líbí opravdu prostorné sporťáky, dostatek dostupného úložného prostoru, nafukovací kola a dostatečně dlouhá stříška, trošku jsem se bála že bude nestabilní když má 3 kola ale mé obavy byly úplně zbytečné, kočárek je krásně ovladatelný a stabilní. Bugaboo má zase velkou výhodu v tom že se dá “ zmenšit” jen pro jedno dítě a stále vypadá moc hezky ( gazelle se my ve verzi pro jedno dítě moc nelíbil ) dále má obrovský košík na věci a dá se dokoupit spousta praktických doplňků.
Každopádně za nás je gazelle super kočárek pro menší děti (do cca. 2 let, poté je kočárek už docela těžký a hůře ovladatelný) a pokud nechodíte často do terénu .
Kdyby jste měla ještě nějaké dotazy tak ráda odpovím.
Dobrý den, ráda poradím pokud by ještě byl zájem.