Cybex Balios S nebo Valco Snap 4 sport. Poradíte?

minakili
18. srp 2019

Ahojky, chci se zeptat rok jezdím se Cybexem, sklada se rychle, nezabira moc místa, ale moje 14mesicni dcera je celkem velika a vzhledem k fyzickym problemum zatim nechodi a uvidi se kdy chodit bude ale predpokladame treba az ve 2 letech, mam trosku strach aby ji Cybex nebyl maly, jinak jsem s ním spokojená, designovy, velky kosik, do auta nezabere moc místa, oproti němu má valco blíž k sobě kolečka, menší je složený, je lehčí a dcerka mám dojem v něm má víc prostoru, když jsme ho zkoušeli. A ja ted nevím zda Cybex prodat a koupit Valco, cybex se mi zas líbí designově a jsem s ním spokojená, chci ale aby byl pohodlný i dcerce. Valco ma každa druha maminka, tak zas nevím zda si nenechat ten muj Cybex, oba mít nemohu, to by mi neproslo. Kdyby se našla.dobrá duše, která by mě věčně nerozhodné poradila, byla bych vděčná. Děkuji

eva_sam
18. srp 2019

@minakili Dcera má 2,5 roku a máme stále Cybex Balios S. I teď se v něm hezky vyspí. Jsme s ním velmi spokojení.

jirovapa
18. srp 2019

@minakili kamarádka má také Cybex BALIOS S a dceru 2 roky a úplně v pohodě. Předtím měla shodou náhod Valco a z důvodu skladnosti kočárek vyměnila, jinak s ním byla spokojená.

minakili
autor
18. srp 2019

@eva_sam no dcerka uz ma nakych 86 cm a porad nam roste, tak snad vydrzi 🙂

minakili
autor
18. srp 2019

@jirovapa skladnost? Jakoze byl horsi na uskladneni Valco nez balios? Cybex mi prijde veetsi tedy.

eva_sam
19. srp 2019

@minakili je to samozřejmě individuální, dcera má 93 cm a cca 11,5 kg

ah1234
19. srp 2019

Ahoj, tak co viem, tak Valco ma skutocne vacsiu nosnost, Cybex ma 17kg, co je velmi nadpriemer na kocarky z dvojkombinacii. Valco je paradny prave v tom, ze ma velku nosnost a zaroven je skladny. Uzivatelsky je ale za mna nevyhovujuci jeden aj druhy, ale to uz je vec "vkusu" a hlavne zivotneho stylu, Cybex Balios S je hodne mestky kocar a Valco sa sice tvari trochu do terenu, ale tym jak je lahky, tak mi do terenu moc neprisiel a jazdilo sa nim zle. Altogether, ak si so Cybexom spokojna, nateraz by som ho nemenila, ma fakt jednoduche skladanie, nie je extra tazky a uzivatelsky je velmi zrovnatelny s Valcom pre mna. Ked z neho dcerka nahodou vyrastie, tak vzdy mozes kupit nejake golfky pre vacsie decka, to Valco tiez nie je az take obrovske na priestor 🙂 A teda niezeby Cybex Balios S nemalo dost ludi, kedze je to skutocne lacny model Cybexu, ale oproti Valcu je to neporovnatelne a ja osobne si neviem predstavit jazdit s kocakom, co ma kazdy druhy na ulici.. ale to je len moj nazor 🙂

eva_sam
19. srp 2019

Cybex Balios S s náma projel už dvakrát Tatry a spoustu dalších horších terénů a nikdy nebyl problém.

jirovapa
19. srp 2019

@minakili tak mi to okomentovala a věřila jsem jí. Sama zkušenost nemám 😔🙂.