Ahoj, prosím kdo má doma kočárek Concord Wanderer s hlubokou korbičkou Sleeper 2015, ráda bych věděla klady a zápory.
Děkuji moc 🙂
Měli jsme Wanderera 2013 a korbu sleeper. Ja jsem byla max spokojená. Sleeper je menší a syn sel ve 4m do sportaku,ale ten jde do lehu takže bez problémů. Projeli jsme vse a největší vyhoda je ten velký sportak, to je prostě top na trhu. Tříletý se tam vyspí a 5 letý si tam v pohodě sedne 😁 mám vyzkouseno.
holky díky moc 🙂, takže koukám bude dobrá volba 🙂
Už se na něj teda těším 🙂
@anetka90 Mám ho doma taky. Používala jsem teda od synových osmi měsíců. Nánožník nemám, ale řeším to tak, že dám malého do fusaku (mám zimní emitex) a přes nožní část přetahnu ten šusťákový z madla. Úplně to stačilo. Velký sněžení jsem stejně řešila pláštěnkou na kočár.
Wanderta jsme meli a byl to nej kocarek, vsechno jsme projeli.. bydlime ma male vesnici kde nebyla ze zacatku vozeni ani silnice. Vyhodou je take jeho rychlost a skladnost do auta. Korbicku jsme meli scaut, melemu by byla dlouho, ale mezi 6-7m si zacal sedat a uz v korbicce nechtel byt. Sleeper je pry udajne mensi.