Concord Sleeper + Wanderer 2015. Má prosím někdo doma?

anetka90
3. zář 2017

Ahoj, prosím kdo má doma kočárek Concord Wanderer s hlubokou korbičkou Sleeper 2015, ráda bych věděla klady a zápory.
Děkuji moc 🙂

raniha
3. zář 2017

Wanderta jsme meli a byl to nej kocarek, vsechno jsme projeli.. bydlime ma male vesnici kde nebyla ze zacatku vozeni ani silnice. Vyhodou je take jeho rychlost a skladnost do auta. Korbicku jsme meli scaut, melemu by byla dlouho, ale mezi 6-7m si zacal sedat a uz v korbicce nechtel byt. Sleeper je pry udajne mensi.

eliskaxox
3. zář 2017

Měli jsme Wanderera 2013 a korbu sleeper. Ja jsem byla max spokojená. Sleeper je menší a syn sel ve 4m do sportaku,ale ten jde do lehu takže bez problémů. Projeli jsme vse a největší vyhoda je ten velký sportak, to je prostě top na trhu. Tříletý se tam vyspí a 5 letý si tam v pohodě sedne 😁 mám vyzkouseno.

anetka90
autor
3. zář 2017

holky díky moc 🙂, takže koukám bude dobrá volba 🙂

anetka90
autor
3. zář 2017

@raniha díky moc 🙂

anetka90
autor
3. zář 2017

@eliskaxox díky moc 🙂

anetka90
autor
3. zář 2017

Už se na něj teda těším 🙂

eliskaxox
3. zář 2017

@anetka90 tady zkusím poslat par fotek, naše obvyklé procházky a fakt jsme to chodili, kočár tam není nastrceny jen na focení 🙂 pak syn když mu byl rok a synovec v 5 letech :D

anetka90
autor
4. zář 2017

@eliskaxox díky moc 🙂, je krásný i na fotkách 🙂. Jinak máš hezkého hošíčka 🙂. Jen se zeptám ještě, ke sporťáku je nánožník nebo ne? 🙂

eliskaxox
4. zář 2017

@anetka90 Je jen ten sustakovy v madle pred ditetem, ten jsme využívali při změně počasí, nebo pak když už byl starší. Kdyz byl malý, tak tu první zimu jsem si nechala ušít od Šití Moncicak na fcb, ale pasuje i Pinkie

anetka90
autor
4. zář 2017

@eliskaxox díky moc 🙂

pavlina212
4. zář 2017

@anetka90 Mám ho doma taky. Používala jsem teda od synových osmi měsíců. Nánožník nemám, ale řeším to tak, že dám malého do fusaku (mám zimní emitex) a přes nožní část přetahnu ten šusťákový z madla. Úplně to stačilo. Velký sněžení jsem stejně řešila pláštěnkou na kočár.