Ahoj holky...mám na vás všechny obrovskou prosbu... Především na ty, co vlastní kočárek Concord. Včera jsem se rozhodla, že ušetřím 15000,- a místo nového Concord Wanderer zakoupím již použitý Concord Fusion... vím že je to starší verze, ale mě se tedy líbí mnohem více a jelikož budu převážně ve městě, tak mi bude rozhodně stačit 🙂 Prosím o radu s kolečky u tohoto kočárku... Jsou plastová nebo nafukovací? Myslím, že vypadají spíše jako plastová, ale zajímá mě, jestli se dají kdyžtak vyměnit za nová ? Nevím kolik cca taková kolečka vydrží, ale případně když ušetřím za koupi kočárku, tak bych koupila alespoň nová kolečka... Dají se prosím vyměnit ? Nemohu na netu nikde nic pořádně najít :( Děkuji moc. Janina 🙂
@hajanik Jo , já si právě myslím, že i když se trošku sjedou, tak to snad nebude nic hrozného... přeci jenom to má být nějaká pevná guma nebo pěna... Právě, já chtěla pořád nový a Wanderer , jenže když jsem viděla cenu cca 20 000,- a že se mi vlastně ani moc nelíbí , tak jsem šla do klasiky 🙂
jsou plastová s takovou jakoby měkkou gumou, ta se časem trochu ojede, ale používáme ho skoro 3 roky a stále jsou v pohodě. Jinak super volba 😉 - taky se mi fusion líbí víc, i když mě tenkrát v obchodě prodavačka hodně přesvědčovala na wanderera 😉