Dobrý den, velice by mě zajímal váš názor který je lepší. Recenze na oba jsou skvělé, a i vanicky se sporákem jsou prostorné a hodne si podobné. Ale i přesto bych ráda věděla který z nich je lepší, vzhledem k tomu že žijeme na Šumavě kde jsou krušné zimy a tak. Děkuji za odpověď. Rozhoduji se buď mezi Colleto Florino Carbon 😁 a nebo Camarelo Sirion 😁
Kamarádka měla ten na první fotce. Šel z domu hned po létě. Vozidla v něm 3 měsíce. To že začal vrzat snad úplně všude byl asi ten nejmenší problém :D
Myslím si, ze za tu cenu najdeš lepší. 🙂
Stačí vidět ta malá přední kolečka a je mi jasné, že stabilita o ničem. Při sjizdeni z vyššího obrubníku, bych měla obavu, že se prevrati. Nedávno jsem viděla video na nové kočárky od kursy, kdy výrobce udělal stejnou hloupost a že sportovního kočárku je městské cosi
Já doporucuju junamu impulse eco. Je to kozenka, velká kola, neprofoukne. Robustní a stabilní kocar. Měla jsem ji na zimní minco na vysočině. Budu prodávat.
Mělo být Mutsy a ne kursy
@xtina123
a taky tezky
@zelenaesmolda Tank, co mi vždy projel vším a všude.
@xtina123
tak ve meste neni tank potreba.nevim sice kde autorka dotazu bydli ale pokud je z mesta tak potrebuje spise skladny kocar nez tank 🙂
@zelenaesmolda Zakladatelka vyloženě píše, že bydlí na Šumavě, kdy je velká zima a horší sjízdnost....proto ji nabízím bytelný tank...nevím, co do toho taháte město...o tom není vůbec řeč
@xtina123
pravda,to jsem prehlidla 🙂
ani jeden.velke tezke plastaky,neskladna hluboka korba.sportak vetsinou u tehle kocaru k nicemu a autosedacka taky.
kdyz se podivas na bazary tak se nejvic prodavaji tyhle plastaky,casto jeste v zaruce.proc asi?