Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jako nezkušená maminka s prvním dítětem. Synovi bude 9 měsíců, teď budeme přecházat na “sporťák”.Co oblékáte dětem do těchto kočárků na podzim? Budeme mít ke kočárku i nánožník. Děkuji😊
@peta19888 ještě jednou, napsala jsem to předtím obráceně.
Podle počasí a intuice.
Když jsme jeli v době spánku, dala jsem bundu, kalhoty (pod tím samozřejmě odpovídající oblečení) fusak, nánožník.
At se jí dobře spí v teple. Plus jeji deky, takže byla "zababucena".
Když chtěla ťapkat, tak teplou kombinézu (někdy fusak, u nohou byl pogumovaný) deku, nánožník.
Malá už od půlroku chtěla objevovat svět, kočárek v té době mela na ozdobu 😂.
Já měla fusak - podzimní i zimní.
Měla jsem fusak a postupně do něj vrstvila. Hodně ráda jsem na podzim měla takové plyšové overalky.https://www2.hm.com/cs_cz/productpage....
Tak uvidíš kolik bude stupňů a nebo jestli bude foukat vítr.Ja jsem vždy šahala na ruce a na krček jestli je mají teplý.
@peta19888 Za mě je komplet topka oblečení i fusáky od české značky LITTLE ANGEL. Jsou termoregulační bavlna/ outlast a zahřejou víc než běžné oblečení, zároveň zabraňují pocení, hodně jsem ocenila pro malého, i pro sebe .. mrkněte, mají teď novou kolekci 🥰👍 navíc s kódem CITLIVAMAMA24 mají na cokoli -10% slevu ❤️ https://www.littleangel.cz/ Citlivá máma
Podle pocasi samozrejmne-jestli je vitr,slunicko. Napr dneska (bylo 9-15stupnu?),takze dopolko podzimni fusak,takovy chlupaty overal s taplami na nohy,bavlnena cepice.pod tim mela to,v cem lita po doma.takze puncosky a body s dlouhym rukavem.odpoledne,kdyz svitilo slunicko a sli jsme ven jen na pul hodky,tak jsem fusak vynechala,prehodila jsem pres nozky decku.studena nebyla.
@peta19888 Pardon, vypadla mi mezera 🙂. Tak pro jistotu pro představu 🙂
Jak moc to vypadá, že začne venku běhat? Případně jak moc velkou potřebu se batolit někde na trávníku má?
Přiznávám, že zatímco v hluboké korbičce jsme měla často "polonahé" dítě (= v tom, v čem doma + vkládací taška + deka + nánožník), do sporťáku jsem oblékala tak, aby mohl být venku (tj vždy nahoře nepromokavá vrstva) + nánožník případně v zimě tenký fusak... kočárek měl prostě jako takový domeček, kam se mohl uklidit a schovat, když mu byla zima nebo byl unavený, ale jinak ze sporťáku už jsme počítala, že dítě vylézá, tudíž musí být oblečené tak, aby mohlo. (Syn byl v hluboké do nějakých 10 m, neseděl... do sporťáku šel, když si začal stoupat... ještě víc jak půl roku venku nechodil, ale stejně byl oblečený na ven a i v zimě lezl.)