Co do kočárku pro květnové miminko?

paurovai
21. led 2017

Dobrý den, jsem prvorodička a nevím si moc rady.. Co dáváte do kočárku svým ratolestem? Peřinky?? Fusak?? Jsem se do toho nějak zamotala, že nevím co mám koupit, či co je lepší. za Jakékoliv rady děkuji 🙂

alcar
21. led 2017

@paurovai mne by se meli v kvetnu narodit dvojcatka a v kvetnu uz jim klasicke fusaky urcite davat nebudu. Na ne uz bude podle me teplo. Ja budu kupovat takove fleecove fusacky do autosedacky, nejsou moc hrube, takze na kveten idealni a pokud prijdou jeste nejaci zmrzlici, tak pres ne hodim jeste deku, pripadne nanoznik. Zimni fusak budu resit opravdu az na zimu, taky podle toho, jak budou velci.

paurovai
autor
21. led 2017

@alcar Děkuji za váš příspěvek, tak sem si nakonec vybrala fleecový fusak 🙂 Jak říkáte, kdyby něco budu mít po ruce ještě deku. Jinak gratuluji k dvojčátkům 🙂

medulinek
21. led 2017

urcite klasicky fusak ne,budu mit deku a taky je klidne mozne,ze s porodnice pojedem jen s prehozenou plinkou,precijen ted tyy leta zacinaji dost brzo

alcar
21. led 2017

@paurovai dekuji 🙂 A ano, taky je mozne, ze bude 25st a pojedeme z porodnice jen s tenkou deckou. 🙂 Ale ty fleecove fusacky mi urcite vydrzi az do podzimu, kupuju uz ty vetsi 90cm, takze vyuzite urcite jeste budou.

pekluska88
21. led 2017

@paurovai nevim,jaký se váš rozpočet,ale být vámi,určitě bych uvažovala o fusaku Lodger. Dá se vrstvit,na jaře a podzim se dává jen fleesova cast,na zimu se přidá vytepleni. Je uzasny❤

majvik
21. led 2017

já jsem květnové miminko první dny po narození vozila v takové té klasické rychlozavinovačce. Potom když měla široké balení a nevešla se do ní tak jen tak v dupačkách a přikrytou flaušovou dekou, a za pár dní byl takový hic že už jenom pod látkovou plínou...

kituska20
21. led 2017

Stačí dečka🙂 měla jsem ji i pro březňátko🙂

bekyc
21. led 2017

Stačila mi na květnové mimi rychlozavinovačka, když bylo tepleji, stačí rozepnout... Později fleesová deka

lucyp13
24. led 2017

V květnu mela dcera měsíc a mela jsem tenčí deku a prý velkých teplech (nad 20 stupnu) bambusovou velkou plenu

lenusaak
24. led 2017

Ja budu mit červňatko, ale i tak budu objednavat z pinkie lehci fusak, ono i v lete se umi pekne ochladit, hlavne ho vyuziji na babi leto a podzim 🙂Mrkni jsou i za prijatelnou cenu