Ahoj Holky, mimi se mi má narodit v červnu a zajímalo by mě, co pořídit do kočárku. Koukala jsem, že se vyrábí letní fusaky nebo používáte jen deku nebo nějaké plymo nebo co radíte?? 🙂
ahojky, taky mám červnovou holčičku a použivali jsem jen různé deky - dle venkovní teploty. úplně na začátku zavinovačku.
takže nějakou letní dek nebo spíše fusáček?a zavinovačku si měla jakou?
http://www.mimi-kocarky.cz/cz-detail-100472.html co třeba něco takového?
něco takovýho jsem taky měla, malej je v květnu, ve vedru jsem ho přikrývala plínou, jinak jsem taky používala malou fleece deku a dala jsem ji do povlaku od polštáře - bavlna s dětským motivem, měla jsem jich víc, a tím jsem ho přikrývala, fleece deku dávala v chladnější dny přes autosedačku, dosud ji používám, když třeba usne u TV, tak ho tím přikryju.
JInak jsem měla soupravu do kočárku - prošívanej fleece-docela teplá deka (cca 4-5cm tlustá).
Kámoška používala od Emitexu tu zavinovačku do autosedačky-dávala i do kočárku.
JInak na konci dubna byly vedra, že jsem chodila v tílku a krátký sukni a když jsme jeli z porodnice začátkem května, tak bylo tak, že jsem jela v prošívaný vestě a byla mi zima. V červnu ho mám na fotce v tlustým svetru a čepici, pršelo a bylo 9st, takže počasí je opravdu nevyspytatelný a sháněla jsem narychlo ještě slabý rukavičky-bavlněný. 😀
já dávala do zavinovačky a když byla větší a už si udržela teplotu a bylo vedro, tak jsem přes ní jen hodila plínku.
lennis, takže tu fleece deku jsi ještě povlíkala?a i ta letní verze je moc teplá?
mám jednu slabou jako larisu, ale malou, na přikrytí do vajíčka autosedačky jsem ji tenkrát kupovala cca 1mx1m a ten dávám do povlaku polštáře, jednak se to líp pralo, když si ublinknul atd...nemusela jsem celou deku prát, ale jen jsem to převlíkla (takto jsem strkala i do polštáře rychlozavinovačku, navrch jsem našila suchý zip) a pak jsem měla jednu prošívanou teplou na podzim a v zimě jsem ji dávala ještě přes fusak, prodávaj to v prodejnách pro děti všude, jde jen o to, vybrat si barvu 😀 . Uvidíš jaký budou tepla, nebo tu rychlozavinovačku dáš do povlaku od polštáře a přikryješ ji a ve vedrech stačí ta plína, dost často jsem mu ale dávala dlouhý rukáv -body, ač se to nezdá, tak prcek ani ve 2měs moc neudržel teplotu, ruce furt studený a na nohách furt ponožky, někdy jsem mu je dávala a navrch dupačky nebo ty tepláčky s ťapkama jen do pasu (jakoby ustřižený dupajdy v pase, ty jsou teda super - při přebalování mu nemusíš sundávat nic přes záda jako u dupaček).
lennis: my jsme udrželi teplotu až někdy ve třech měsících 🙂
ahoj, mám 15 denní mimi a vubec nevím, jak ji oblékat v těvchto vedrech, co nás dnes čekají. mám jí dát slabší dlouhý rukáv nebo už krátký a čepičku??
Ja som dávala do zavinovačky 😉 Do tej klasickej a tenkú dečku.