Holky, prosim o radu. Cim cistite golfky? Sedadlo i potahy jsou napevno pridelane ke konstrukci, nejdou sundat a vyprat. Napada me leda je hodit do vany, nebo jestli existuje nejaky pripravek na cisteni? Ale nevim jaky. Diky za rady.
Vydrhla bych to cifem a oplachla ve vane
A.nebo na.to nasypat praci prasek a vykartacovat a pak oplachnout zase
ja myji kocarky parnim pristrojem, funguje to bezvadne a bez chemie
Mohu doporučit multifunkčního agenta s obsahem kyslíku nebo speciální čistič na dětské sedačky a kočárky. 🙂 Perfektně to funguje, čistím tím kde co 🙂 🙂 Nevím zda tu mohu jmenovat firmu, ale pokud chcete napíši Vám do interní zprávy a pošlu tipy nebo fotky 🙂
Golfový kočárek jsem prala ve vaně. Těch pár šroubů které drží sedátko a opěrátko na konstrukci jsem odšroubovala, a ve vaně s pomocí jakéhokoliv pracího prostředku a kartáčku na ruce řádně vydrbala 😉 zažil to v mé péči asi třikrát a nenechalo to na něm žádnou újmu, snad jen že je o pár flekanců chudší.
Tak jsem ho nakonec hodila ho vany a vydrhla praskem a kartacek a vypada ze to dobre dopadlo. Ale zarazi me, ze vyrobci v tomhle pripade nepremysli nad prakticnosti, ze takovahle vec asi bude potrebovat cas od casu vyprat :(
Mýdlo a kartáček, posléze vlhká hadra🙂.