Cedulka se jménem miminka, kde ji koupím?

petra_silpochova1
29. lis 2014

Dobrý večer,nevíte prosím kde koupit cedulku se jménem miminka?Tu jak se dává na kočárek.Malá SPZ.Děkuji za rady na netu nemohu najít a v obchodech je už nemají.Petra

tesorino1234
30. lis 2014

@petra_silpochova1 Nic ve zlem,ale je to strasne gycove 🙂

petra_silpochova1
autor
30. lis 2014

@tesorino1234 snad moje věc ne.Jsem z Řepákova tak proč bych si to nemohla.ALe dík za radu krásko
😎

petrajurinova
30. lis 2014

@petra_silpochova1
zkus kouknout na odkazy:
http://www.meanb.cz/eshop/plastova-spz/spz-na-k...

http://www.aluramecky.cz/e-shop/tuning/spz-rz/s...

http://www.talocan.cz/samolepky-na-zed/eshop/5-...

@tesorino1234 nic ve zlém, ale když už chceš někoho kritizovat tak aspoň to napiš tak jak se to píše - kýčovité (gycove je neexistující slovo) a to co si kdo pověsí na kočárek je jeho věc. Otázka nebyla co si myslíte o cedulce na kočárek, otázka byla kde ji sehnat. Když neumíš odpovědět na otázku tak si své názory nech pro sebe.

petra_silpochova1
autor
30. lis 2014

petrajurinova děkuji moc za odkazy.Krásný den Petra

ivular
30. lis 2014

@petrajurinova @petra_silpochova1 Holky, vy mě děsíte, jak jste hned útočné. @tesorino1234 píše slovensky, ale to jen na okraj.. Jsme na fóru, nikoliv ve školních lavicích, abychom někoho kamenovaly za to, že PŘESNĚ a pokud možno celou větou neodpověděl na dotaz. Je mi z toho fakt smutno - a to nejen v kontextu blížící se převánoční atmosféry..

tesorino1234
30. lis 2014

@petra_silpochova1 Ja jsem psala,ze nic ve zlem,nemusis hned utocit...ale je to fakt hodne trapny chodit s kocarkem s spz 😀 a na nem bude treba"Petra"... 😀 Proc mas takou potrebu?zavani to strasnym narcismem...to kazdymu se musis pochlubit,ze v kocarku je Petra??a proc prosim te....to je jako kdyz vidim kamionistu a za sklem napr.Honza,Jirka...je to strasne pubertalni...Ty budes maminka kolem 20 let a prvorodicka,vsadim se,jednou z toho vyrostes..anebo si sezen i na tebe spz,pripni na bundu a vsichni budou vedet jak jse jmenujes...nac je to dobry,vis jenom ty sama,krasko 😀

petra_silpochova1
autor
30. lis 2014

tesorino1234 nechápu proč si svoje komplexy řešíte na mě.Ptala jsem se kde sehnat a nééééé jak to bude vypadat.A pro váš zájem je mi 35 a mám dva velké kluky.Co se týče cedulky,přeje si ji moje kamarádka k vánocům.A kam si ji dá ona je mi vážně jedno.Chápu vás,venku je opravdu hnusně tak i ta nálada.Jen si prosím příště uvědomte do koho se navážíte.Ne každý si zaslouží nehezké zacházení.On totiž ten dotyčný může mít hodně těžký život.Krásný večer Petra

petra_silpochova1
autor
30. lis 2014

Je mi velice líto že to tu je stejné jak na Fb.Přišla jsem si sem pro radu a dostala kritiku.Dámy z velkoměsta umějí jen útočit.Opouštím to tu.Petra ☹

pabka
30. lis 2014

@petra_silpochova1 Petro, nedá mi to nereagovat... Vyprdni se na to, vůbec nechápu reakci některých přítomných dam, je tvoje věc i kdyby sis nechala jméno vytetovat na čelo. Pěkně, slušně jsi požádala o radu a to, že někdo má potřebu kritizovat a vyjadřovat se k něčemu, po čem je mu prd, si tak neber.
Ale popravdě, absolutně jsem to nepochopila, odpověď na slušnou otázku, kde něco sehnat, tu kritiku... každému se líbí něco jiného a je to jeho věc.. a vysvětlení, že jméno je trapné vystavovat, je mnohem trapnější, v době, kdy má každý druhý samolepku na autě se jménem, hrnek se jménem, řetízek se jménem apod. A hlavně, jak píšu, každého věc, poprosila jsi o radu, kde sehnat a ne o hodnocení, komu se co líbí. Tak otázka nezněla... Nic si z toho nedělej, čtu tady diskuse poslední dobou a mám dojem, že řada lidí jen čeká na to, jak a do koho kopnout a úúúplně zbytečně. Můžou si své komentáře klidně nechat pro sebe. Ty jsi se zachovala slušně a správně, když už by se mělo hodnotit. Jen mi Tě v uvozovkách bylo líto, ta daná slečna, paní nevím kdo absolutně nemá právo se do tebe takto strefovat a komentáře "z toho vyrosteš" jsou hodně ubohé. Uf, úplně jsem se ještě víc naštvala, jak to tu píšu 🙂

petra_silpochova1
autor
1. pro 2014

pabka: velice moc děkuji za podporu.Jsem ráda že jsou mezi námi lidé se srdcem na správném místě.Děkuji 🙂