Dobrý večer,nevíte prosím kde koupit cedulku se jménem miminka?Tu jak se dává na kočárek.Malá SPZ.Děkuji za rady na netu nemohu najít a v obchodech je už nemají.Petra
@tesorino1234 snad moje věc ne.Jsem z Řepákova tak proč bych si to nemohla.ALe dík za radu krásko
😎
@petra_silpochova1
zkus kouknout na odkazy:
http://www.meanb.cz/eshop/plastova-spz/spz-na-k...
http://www.aluramecky.cz/e-shop/tuning/spz-rz/s...
http://www.talocan.cz/samolepky-na-zed/eshop/5-...
@tesorino1234 nic ve zlém, ale když už chceš někoho kritizovat tak aspoň to napiš tak jak se to píše - kýčovité (gycove je neexistující slovo) a to co si kdo pověsí na kočárek je jeho věc. Otázka nebyla co si myslíte o cedulce na kočárek, otázka byla kde ji sehnat. Když neumíš odpovědět na otázku tak si své názory nech pro sebe.
petrajurinova děkuji moc za odkazy.Krásný den Petra
@petrajurinova @petra_silpochova1 Holky, vy mě děsíte, jak jste hned útočné. @tesorino1234 píše slovensky, ale to jen na okraj.. Jsme na fóru, nikoliv ve školních lavicích, abychom někoho kamenovaly za to, že PŘESNĚ a pokud možno celou větou neodpověděl na dotaz. Je mi z toho fakt smutno - a to nejen v kontextu blížící se převánoční atmosféry..
@petra_silpochova1 Ja jsem psala,ze nic ve zlem,nemusis hned utocit...ale je to fakt hodne trapny chodit s kocarkem s spz 😀 a na nem bude treba"Petra"... 😀 Proc mas takou potrebu?zavani to strasnym narcismem...to kazdymu se musis pochlubit,ze v kocarku je Petra??a proc prosim te....to je jako kdyz vidim kamionistu a za sklem napr.Honza,Jirka...je to strasne pubertalni...Ty budes maminka kolem 20 let a prvorodicka,vsadim se,jednou z toho vyrostes..anebo si sezen i na tebe spz,pripni na bundu a vsichni budou vedet jak jse jmenujes...nac je to dobry,vis jenom ty sama,krasko 😀
tesorino1234 nechápu proč si svoje komplexy řešíte na mě.Ptala jsem se kde sehnat a nééééé jak to bude vypadat.A pro váš zájem je mi 35 a mám dva velké kluky.Co se týče cedulky,přeje si ji moje kamarádka k vánocům.A kam si ji dá ona je mi vážně jedno.Chápu vás,venku je opravdu hnusně tak i ta nálada.Jen si prosím příště uvědomte do koho se navážíte.Ne každý si zaslouží nehezké zacházení.On totiž ten dotyčný může mít hodně těžký život.Krásný večer Petra
Je mi velice líto že to tu je stejné jak na Fb.Přišla jsem si sem pro radu a dostala kritiku.Dámy z velkoměsta umějí jen útočit.Opouštím to tu.Petra ☹
@petra_silpochova1 Petro, nedá mi to nereagovat... Vyprdni se na to, vůbec nechápu reakci některých přítomných dam, je tvoje věc i kdyby sis nechala jméno vytetovat na čelo. Pěkně, slušně jsi požádala o radu a to, že někdo má potřebu kritizovat a vyjadřovat se k něčemu, po čem je mu prd, si tak neber.
Ale popravdě, absolutně jsem to nepochopila, odpověď na slušnou otázku, kde něco sehnat, tu kritiku... každému se líbí něco jiného a je to jeho věc.. a vysvětlení, že jméno je trapné vystavovat, je mnohem trapnější, v době, kdy má každý druhý samolepku na autě se jménem, hrnek se jménem, řetízek se jménem apod. A hlavně, jak píšu, každého věc, poprosila jsi o radu, kde sehnat a ne o hodnocení, komu se co líbí. Tak otázka nezněla... Nic si z toho nedělej, čtu tady diskuse poslední dobou a mám dojem, že řada lidí jen čeká na to, jak a do koho kopnout a úúúplně zbytečně. Můžou si své komentáře klidně nechat pro sebe. Ty jsi se zachovala slušně a správně, když už by se mělo hodnotit. Jen mi Tě v uvozovkách bylo líto, ta daná slečna, paní nevím kdo absolutně nemá právo se do tebe takto strefovat a komentáře "z toho vyrosteš" jsou hodně ubohé. Uf, úplně jsem se ještě víc naštvala, jak to tu píšu 🙂
pabka: velice moc děkuji za podporu.Jsem ráda že jsou mezi námi lidé se srdcem na správném místě.Děkuji 🙂
@petra_silpochova1 Nic ve zlem,ale je to strasne gycove 🙂