Camarelo Malaga, Granada, Art - sportovní verze

zuzacek26
7. zář 2014

Prosím o Vaše poznatky ohledně sportovních verzí kočárků Camarelo Malaga, Granada, Art. Děkuji

zuzacek26
autor
22. zář 2014

Opravdu nikdo nic ? :(

eliskaxox
22. zář 2014

Oni to jsou celkem nove kocarky,svagrova ho ma bude na nej prechazet tak behem dvou mesicu

rousse
23. zář 2014

Můj poznatek a zkušenost byly jednoduché: měla jsem verzi art mezi 6 favority, kteří se mi dostaly do užšího výběru, že si je chci ozkoušet živě a paní na prodejně mi říkala, že je prodávali, ale skončili s nimi, protože byly moc poruchové (celkově jako značka Camarelo), pořád nějaké reklamace, které ještě ke všemu nedopadly vždy dobře, i když byly oprávněné a že dokonce v nějakém testu kočárků vyhodnotili Camarelo jako kořárek nebezpečný.... takže v ten okamžik z mého výběru vypadl. Ale z užívání z praxe bohužel nepomůžu....

mmarch
24. zář 2014

My budeme brát Camarelo Art ale jen hluboký kočár, sportovní chceme nějaký kvalitnější co opravdu vydrží tři roky. Taky chceme aby byl skladnější - že se složí jedním tahem podvozek včetně korby, nemusí se korba sundávat a nebude tak zabírat další místo. Celkově ty polské sporťáky nemají moc dobré recenze. Jsou mohutné, zabírají moc místa, často píšou, že pásy nesedí pro malá miminka tak kolem toho půl roku apod. nedávno jsem viděla takové miminko v polském sporťáku, božátko tam bylo pokroucené, zapadlé, pásy volné, hlavička zalomená....
Hluboký je jen cca na půl roku, to snad vydrží, navíc když budeme mít zimní miminko to s ním ani moc nepojezdíme, ale líbí se mi jak je hluboká korba prostorná, velká stříška, která krásně ochrání miminko.

eliskaxox
24. zář 2014

Tak to naprosto souhlasim 🙂 mam pocit ze kdyz je v 3kombinaci kvalitni sportak-concord,jane slalom,britax- tak maji naprd korbicky. Jsou male a casto je tam mimco odkryte. A naopak polske trojkombinace maji krasne hluboke kocarky ale ty sportaky jsou na nic. Ja se smirila s malou korbickou a kvalitnim sportakem.

curdibilka
24. zář 2014

@eliskaxox Měla jsem právě Jané a korbička mi nepřišla tak malá. 🙂 Dcerka v ní byla 7 měsíců, to mi přijde tak akorát, takže jsem se u prvního i teď u druhého dívala jen po sproťácích. 🙂

eliskaxox
24. zář 2014

@curdibilka tak ano protonka a treba korbicky micro nebo scout jsou krasne velke,ja myslela korbicky Matrix light nebo transporter. Ale vetsina maminek chce korbicky aby tam mohli byt deti do roka. Coz me osobne neprijde normalni ale je to tak

curdibilka
24. zář 2014

@eliskaxox Mi taky ne, protože v 7 měsících už se rvala malá ven a sporťák byl krásně do lehu. 🙂 Teď to zas beru trochu jinak, čekáme mimčo na jaro, takže v zimě bude ještě docela malé, tak chci fakt dobrý a krytý sporťák. 🙂

eliskaxox
24. zář 2014

Svagrova ma Malagu a maly ma 3 mesice,korbicku uz skoro zaplnil a hlavne se ji chyta za boky kocarku a vytahuje se aby videl. Takze mu zveda dno korbicky pomalu do sedu. No za chvili pujde do sportaku takze uvidime jak se ji se sportakem bude jezdit