Bugaboo buffalo, jak je hluboká a široká korbička?

lenkajanu
2. kvě 2017

Ahoj holky, mam dalsi dotaz. Vy co mate buffalo jak je korbicka siroka a hluboka prosim? A jak davate teren? Opravdu mi vklidu projede polnackou? Diky moc Lenka

gnozka
2. kvě 2017

Ahoj , mame buffalo a Projedeme fakt všechno . Bydlíme na vesnici a jezdím s kočárem i na pole . V zime jsem
Projela úplne hladce v zavejich. Je to opravdu držák . Co se korby tyče nemam bohužel změřeno. Ale vim ze některé holky tam maji deti i do 10 mes . Je dost veliká . Pokud nekdo nenapíše , odpoledne vytahnu krabici a premerim .

lenkajanu
autor
2. kvě 2017

Dobry den, no to by jste byla fakt hodna. Mam problem s vyberem kocaru, kdyz uz konecne najdu nejaky ktery se mi libi, neni bud do terenu nebo nema velkou korbu. A ja budu rodit v cervenci a potrebuji, aby mi pres zimu vydrzela korbicka. :( nekdo psal, ze se tam uz vetsi deti nevejdou. :/

beryn
2. kvě 2017

Dobrý den, já jsem rodila minulý rok v červenci a malá se vozila celou zimu do jara v hluboké korbě a to jsme měli i arctic fusak a úplně v pohodě se tam vlezla, no a teď na jaře už se chtěla více koukat, takže jezdí ve sporťáku.. Terén jsme taky projeli každý bez problémů, a jsme celkově hrozně moc s kočárkem spokojeni oba s manželem, takže za mě opravdu doporučuji.. Pěkný den!

lenkajanu
autor
2. kvě 2017

Dobry den moc dekuji, to mi pri vyberu moc pomuze. A rozmery korbicky nemáte?

outeq
2. kvě 2017

Za me lepsi kvalitni kocarek co na prvni pohled ani nemusi vypadat jako tank do terenu, ale nerozvrze se a neco vydrzi. (Mam joolz, ten ma malinky predni kola a projeli jsme vse - do kopcu po kamenitych cestach, po poli atd) Totez jsem projela s Bgb Donkey.
A dite nepotrebuje na kazdou stranu pul metru mista, stejne v 8mi mesicich chce uz spis koukat.