Ahoj holky 🌸 vy co máte kočárek Bugaboo v černé barvě, nebledne časem? Občas u levnějších kočárků vidím jak jsou vybledlé od sluníčka a vypadá to dost hrozne 😅 Máme v plánu pořizovat Bgb Fox2 nebo Fox 3. Moc diky za případné postřehy 🥰
Kamarádka má Fox už 3 roky s černou střechou a je vyšisovaná. A madlo na tlačení kočárku absolutně oloupané.
Achjoo, tak to jste mě nepotěšily 😬 ale díky za rady! Mrknu radši na jiné barvy 😊
@anpineapple Doporucuji sedou. My mame sedou boudicku na zimu, v provozu tretim rokem a je nedotcena. Na leto mame bilou a cervenou a konkretne ta bila v kombinaci s cernym zakladem vypada uzasne. Jenom je narocnejsi na udrzbu - casteji ji peru.
@meronym super, diky, kouknu na ty šedé varianty 😊
Máme ho rok a půl, sedák ani vanička nevybledly, ale stříška trochu ano, tu budu i reklamovat
Nový Fox má ale stříšky z jiného materiálu, tak tam bych se toho asi nebála
Co jsem četla, tak právě na ty původní stříšky bylo dost reklamací, proto asi i změna materiálu
Jinak kočár jsem nenechávala zbytečně stát na přímém slunci když třeba malý spal, vždycky jsem se snažila ho mít ve stínu
Během procházek jsem to ale vůbec neřešila
@anpineapple bledne, bohužel, i drahý fox. Od sluníčka se šisujou černé stříšky, hluboká lůžka i sportovní části. Stačí se podívat třeba na vinted na bazarové kočárky. Hodně holek je pak obarvuje….