Britax go (fusak, podložky do kočárku)

kapverdka
28. dub 2018

Ahoj,moc prosím o radu,miminko čekáme koncem září,zač.října a kočárek budeme mít Britax go.Kdo ho máte,jaký fusak je do něj nejlepší,kromě origo Britaxu? Pasuje i Elodie ? 🤔
A nevíte prosím,kdo šije na Britax podložky do sporťáku,popř.jiné příslušenství? 👍🌷
Děkuji za rady 🤗

fandysek_1
28. dub 2018

Mám britax a fusak mám emitex.

simiikk
28. dub 2018

Mám také Britax a původně jsem měla fusak od Emitexu, ale do hluboké korby moc nepasoval,tak jsem pořídila Lodger a paráda🙂 A podložku jsem pořídila univerzální od Cuddle Co,je z paměťové pěny, i dokonale tlumí nárazy a mají pěkné vzory.

kapverdka
autor
29. dub 2018

@simiik potřebuji právě do hluboké korby,to jsem zapomněla napsat,tak moc díky za radu,hned jdu omrknout 😉🌷

simiikk
29. dub 2018

@kapverdka ten Lodger je až do 3 let,takže ho malej měl i letošní zimu ve sporťáku a pro miminka je tam ještě taková vyteplená vložka,co se dá pak oddělat. Je sice dražší, ale já jsem ho pořídila z druhé ruky. Jinak schvaluji výběr kočárku, jsem s ním nadmíru spokojená. Akorát teď čekáme druhý a rozdíl mezi dětma bude rok a půl, chtěla jsem ho prodat a koupit sourozenecký, ale nedám ho🙂 Syn už stejně v kočárku moc nechce být a tak pořídime stupátko a odvozíme v něm i druhýho😉

kapverdka
autor
29. dub 2018

@simiik přiznám se,jela jsem si do obchodu pro bugaboo..A odešla s Britaxem 😊👏 Čekáme třetí dítě,kočárků jsem měla spoustu,Britax bude premiéra.😏 v obchodě nás nadchnul a od bugaboo jsem couvla i z důvodu sportovní nástavby,protože obě děti spali na boku nebo na břiše 🙈😀

simiikk
30. dub 2018

@kapverdka taky se mi líbí bugaboo, ale odradila mě ta sportovní část. Britax je pohodlný, hlavně ta střecha je super. Tak snad budete spokojený 😉