Ahoj, prosim o zkusenost. Mame kocarek Britax go big 2 a shanim plastenku hlavne na hlubokou korbu. Nevim, zda poridit za ty penize original nebo uni od Emitexu, ktera je samozrejme cenove jinde. Ma nekdo od Emitexu? Jak jste spokojeni? Poslouzi stejne nebo vas na ni neco stve? Jaky je pristup do kocarku?
@lobella Před rokem jsme řešili stejný problém a emitex nám bohatě stačí. On i ten kočárek sám o sobě zvládne krásně lehký déšť 😉
Měla jsem emitex, byla jsem spokojená 🙂 akorát teď vůbec nevím jak, roztrhla se mi...tak jsem pořídila originál, ale jen proto, že byla ve slevě asi za 750....dali k ní i takový obal, který se dá připevnit na kočárek, ten je na tom nejlepší 😁
@lobella DMko ma dobre plastenky
@lobella ano, sedne mi na Britax go big na korbu a ted i na tu sportovní verzi, syn 10mes, v březnu jsem měnila na podvozku korbu za sportovní, a furt mám jednu a tu samou pláštěnku z DM.
@lobella Dneska nam prisel kocar a zrovna resim totez. Ale uprimne za plastenku, kterou vytahnu parkrat, se mi 1000 Kc davat nechce, takze to nejspis vyresim nejakou univerzalni. Na minuly kocar jsem mela univerzalni z DM a byla prima.