Holky prosím vás, máte tady některá kočárek Britax b-motion 4 plus? Jestli ano, jaké máte podložky v kočárku? 😊
Můžu se zeptat mimo fusak? Jste spokojené s kočárkem? Má nějaké zápory 🙂 Děkujii
@petta12 Za me ma jednu obrovskou nevyhodu - velkou vzdylenost mezi prednimi a zadnimi koly. Kocar se tak hodne spatne ovlada jednou rukou plus se mi velice spatne vystupuje z nizkopodlazniho mhd. Ale uz jsem se smirila s tim, ze idealni kocar neexistuje, alespon ne v cenove kategorii do 30tis.
Mame ted novy, podlozku a ostatni si chci nechat usit na miru podle vzorniku.
@martiniquest děkujii 🙂 no pravě žádný není dokonalý, akorát některé mají víc nebo méně much 🙂
Máme rok a pul a maximální spokojenost. K Britaxu jsme měli paralelně několik kočárku (menších, typu golfky) a vždy se ráda vracím právě k tomu velkému obřímu Britaxu. Je těžší, hůř se ovládá, ale pro mě byla priorita, aby bylo co nejvice místa pro syna, protože je vetsi.
Jak tady někdo píše, dokonalý kočár neexistuje, každý má své priority, ale pro mě byl nejlepší volba.
@petta12 za me je tento "problem" s kolecky jedinou nevyhodou, jinak jsem s kocarem moc spokojena. Mame ho od dubna
Pochlubte se jaké mate kocarky😀, mate barevné, černé, nakombinovane?
A máte některá zkušenost s hlubokou korbou na tento kočárek?
@martiniquest Já bych ho právě chtěla je hrozně sympatickej :D a náhodou zkušenost s hlubokou korbou na něj asi nemáš že ?
@petta12 nemam, hluboky jsme meli Baby design, ale stejne jsme ho temer nepouzivali a nosili 🙂
@martiniquest Jeee, my přesně stejne, taky dojíždime Baby design a Britax už čeká na startovní čáře😀
@smudlinka24 a taky jde Baby design z domu? Mne se s nim dobre jezdilo, v tom se Britax nemuze rovnat, ale je tak neskutecne neskladny a sportak je uplne na prd. Na druhe dite ani korbu brat nebudu, je to pro nas zbytecne.
Zatím ne, plánuji si vzít Baby design na chalupu a v Praze dělat parádu s Britaxem😀. Už mám vybranou látku na nanoznik a tašku😍. Hlubokou korbu jsme užili dost, nosit jsem nemusela(docela trpím na zada, tak jsem rada).
@martiniquest
Tak ja teda jdu do Britaxu i s korbou. Moc se mi nechce na pul roku kupovat jeden kocarek a pak druhy. Jen me zajima, kde si nechavate veci sit? Budeme brat asi cerny, ale chtela bych ho nejak "ozivit" 😊
@oldema tady na bazarku, stačí Zadat do vyhledávače Britax🙂
máte prosím někdo foto složeného?
@smudlinka24 Děkuji 🙂
@oldema jsem na tom stejně také chci jeden kočárek na celou dobu ... Proto trojkombinace Britax... Jen se bojím hluboké korby aby nebyla moc malá... T.P. mám 23.4. tak nevím jak pak v zimě... A také mám obavu jak se bude jevit s hlubokou korbou v terénu... Šťerková cesta aby moc nedrncal... Jinak mě se líbí nejvíce kombinace olive green 😊
@smudlinka24 díky moc
@aprile ja mam TP 3.4 :D Ale predpokldam, ze dalsi zimu uz bude ve sportaku. Vesmes posloicham ze korby meli maminky na pul roku. Taky nevim jak moc to bude "drcat", ale pujdu to omrknout do obchodu (hlavne chlap). Me se libi ta kombinace Denim a nebo klasika cerna a neco si nechat usit.
@oldema tak je zase výhoda, že sporťák jde do úplného lehu... Tak je to takový přežitek z dřívějška , že by měli být v hluboké dokud nesedí atd. Ale je pravda, že spousta maminek dává už dřív i když mají místo v hlubokém tak tam nechtějí být... Já se byla podívat v Liberci ve dvou obchodech... A třeba mému muži se moc nelíbí a i když říká, že je to na mě raději by byl kdybych si vybrala velký houpací s nafukovacími koly 😁 jenže když jsem je zkoušela v obchodě tak na mě byl strašně těžký! Nakonec souhlasil s tím , že si ještě dokoupim terénní kola... 😀 Tu Denim si bere kamarádka taky moc hezký! Ještě se mě líbila ta béžová ... Ale tu jsem pak zavrhla kvůli údržbě... Černá je elegantní klasika to chtěl můj muž ...sporťák by mě nevadil ,ale hluboký černý mě přišel na léto moc... 😏😊 A objednat budu z https://www.detskyraj.cz/kocarky-a-doplnky/brit...
@aprile jojo, tam mám v plánu taky objednávat 🙂 Chlapovi se tež nelíbí, ale mu se nelíbí asi žádný 😏 No ještě uvidím, pro kterou barvu se rozhodneme. Teď zase proleťel návrh, že chce jiný, že se mu Britax nelíbí. Tak jsem mu říkala, že má smolíka, že jiný sporťák nechci 😀 Akorát stále nevím jak s koly. Každý doporučuje něco jiné.
@oldema já už jsem taky rozhodnutá! Co nejdříve ho chci i objednat, protože já sama cítím, že je to dobrá volba, ale každý týden mě někdo nalomí zvyklá a jsem zase přemýšlím... 😁 Už to chci mít z Krku ... Ta tříkolka tak asi nebude špatná... Ale do sněhu a když bude korba mě přijde lepší čtyřkolka ... Kdybych měla mít tříkolku tak to už spíš zvolím TFK, nebo city Elite... Spíš ještě přemýšlím jestli tu levnější, nebo dražší autosedačku 😮🙈😁
@aprile mi se ty trojkolky nelíbí 🤷🏻♀️ Mě teda nikdo nevyklá, ale já pak vidím hezky barevny a je to v dupě 🤦♀️ Jen budu ještě asi volat do toho eshopu, jak to je v případě reklamace, ať pak nejsem bez kočárku... Koukala jsem, že kamennou prodejnu mají pouze v Liberci a Praze a já jsem z Ostravy...a vím, že kamarádka reklamovala v kamenné prodejně a dostala na ten měsíc jiný kočárek. Tak uvidíme no. Jako když jsem vše nacpala do košíku tak u varianty za 14.800 kč jsem se vyhoupla na necelých 21.000 kč. Je to sice pálka jako prase, ale jde hlavně o to, že další 3 roky nic neřeším.
Pinkie, jako skoro kazdy