Bomimi bastien air x Jané kendo-mate zkušenosti?

andelka
18. čer 2019

Ahoj maminky,chtěla bych se zeptat zda máte některá doma některý z těchto kočárků. Jsou to moji favorité na sporťák. Už se musíme rozhodnout. Mám požadavky aby šel po i proti směru,měl upravitelnou výšku rukojeti, nebyl těžký,dal se dobře složit a vešel se i do menšího kufru. A aby šel do lehu. A aby to nebyl vyloženě městský tvrdý kočárek.

lucka_16
18. srp 2019

@andelka Ahoj, můžu se zeptat, jestli si nakonec koupila ten bomimi bastien air? 😊

andelka
autor
18. srp 2019

@lucka_16 ne,nakonec mám Jané. Splňuje všechno,už s ním jezdíme 2 měsíce.

slunea
5. zář 2019

@andelka ahoj, to ráda čtu. Po Jané teď pokukuju a požadavky mám v podstatě stejné. Jsi s ním prosím spokojená? Je odpružení ok? Díky!

andelka
autor
6. zář 2019

@slunea no nemám srovnání s jinými sporťáky,ale jezdí se mi s ním dobře. Jen po 2 měsících mi hodně hrka. Tak nevím,manžel se na to zkusí podívat. Na rovném povrchu jede úplně tiše, ale na zámkové dlažbě hrka. Taky se při poloze v lehu a v protisměru hůř zvedá na chodník,ale to už jsem si zvykla. Možná bych se zkusila podívat na Valco baby ultra trend, ten taky splňuje všechno. Též je to novinka,takže jsem ho ve výběru neměla. Navíc k Jané není nánožník ( mně to nevadí,mám univerzální)

slunea
7. zář 2019

@andelka moc děkuju za odpověď. Toho hrkání je škoda... Nevadilo by mi něco víc bytelného, ale zas aby se mi vešel do auta, no...

andelka
autor
8. zář 2019

@slunea zkusím ho reklamovat. Jinak je bezva, lehoučký a do kufru se mi skládá bezvadně. A to jsem malá, slabá a gramlava.