BOB utility nebo jiný opravdu terénní kočárek?

tretera
29. pro 2017

Ahoj všem už delší dobu přemýšlím o koupi tohoto kočárku Britax BOB utility stroller chtěla bych se zeptat jestli ho máte někdo doma a jste spokojeni ( ráda si poslechnu výhody i nevýhody ) případně jestli byste mi poradili nějaký podobný či lepší 🙂 Děkuji moc

kafr
29. pro 2017

My mimco teprve cekame, ale taky na BOBa mam zalusk. Jsem zvedava na zkusenosti, myslim, ze ho moc lidi nema (na bazarech se vyskytuje vyjimecne). A uz jsem nakazila i svagrovou a tesime se na koleckove brusle 😉

gepe
29. pro 2017

Mame 2 kocarky, jeden z nich je BOB Revolution mame ho jako allterrain do prirody, hory a pro sport uz par let, a nedame na nej dopustit. 🙂

sunny1sis
30. pro 2017

Kocarek jsem vybirala 4 roky, prosla jsem milion diskusi, BOB byl velice dlouho mezi favority, nakonec vsak vyhral TFK joggster. Hlavni rozdil pro nas bylo polohovani nohou. Kdyz by jste ho meli na brusle, koukla bych na TFK joggster sport 2017, kdyz do lesa (jak my), TFK joggster adventure 2017. Kocarky uzasne, prostorne, vychytane.

tretera
autor
30. pro 2017

@gepe mužu se zeptat jestli se dá dat do úplného lehu?

tretera
autor
30. pro 2017

@sunny1sis určitě bych nad nim uvažovala ale nenašla jsem ze by ho někdo prodával nový si bohuzel dovolit nemohu

sunny1sis
30. pro 2017

@tretera Cekali jsme na akci a vyplatilo se -20%, takze nas vysel kocarek s hlubokou korbou Quick fix na 16500kc. Uz jsem par kousku na prodej po bazarech videla, treba sledovat. Drzim palce!

gepe
30. pro 2017

@tretera je tam cca max 10° sklon, tj skoro úplný leh, ale ne úplná totalni vodorovnost. To snad není možna u žádného all terrain kocarku. Dokupuje se k němu příslušenství, možné adaptéry na mimi sedačku, včetně možnosti vložené tašky nebo i korby. Jako první kocarek (městský) máme stokke crusi a ani u něj např korba neni/nebyla do 100% vodorovného lehu.

pataja
30. pro 2017

Mám TFK joggster adventure a jsem maximálně spokojená. Projede mi blátem, sněhem, loukou i polem 🙂 mám velkého psa a potřebovala jsem kočárek k venčení. Do města povolim kolečko a vejde se i do nejmenších výtahů 😀

tretera
autor
8. led 2018

@gepe muzu dotaz ? Koukám na bob revolution SE ... Připadá mi lepší že má to aretační kolečko takže bych spíše volila ten ale mám trošku strach že to první kolo jak je menší tak bude terén zvládat hůře 🤨🤨

ada22
8. led 2018

Je úplně v pohodě. Nedávno jsem prodala, že jo již tolik nevyužijí. Malá má již dva a půl a mám více kočárku. A teď kdykoliv jsme v terénu tak malinko lituji 😀 měla jsem tu verzi s brzdou . Brzda byla super, ale zas byl o to těžší . To bylo asi jediné mínus. Zaaretovane kolečko hezky drželo stopu.

gepe
8. led 2018

@tretera Urcite 🙂 kolecko zase tak maly neni, jde i zamknout aretace a je to ok. S kocarkem sjizdime Krkonose na hrebenech, ale i treba jel uz po sjezdovce dolu z Medvedina do Hornich Misecek. V lese zvlada i koreny aj. Starsi, skoro 4,5 se do nej v pohode vejde, obcas obe deti, kdyz starsi napriklad v zime po lyzovani odpadla 🙂) a junior nebyl zrovna na sankach. A pokud plati ta cena co mas u sebe, tak za me bezte rozhodne do nej 🙂 dokoupit plastenku, sun/weather shield 🙂 Jen jednou nam prasklo za ty roko kolo - duse, a to po sjizdeni terenu v Modranske rokly (potok, skaliska aj.) na betonce :D duse manzel koupil v cyklo kramu, kdy jedna cca 80kc, nez original za cca 20usd a museli bychom jeste dovazet 🙂

tretera
autor
11. led 2018

@gepe mají ho teď v akci za 7700 nový, no🤔 nemohu se stále rozhodnou mezi Bobem a tím TFK jiggsterem který má polohovani nohou ale stoj 2x tolik

pataja
12. led 2018

Ta brzda je dobrá, vezměte ten s brzdickou

ejmate
8. říj 2018

@tretera Dobrý den, jaký kočárek jste nakonec pořídili? A jste s ním spokojení? Mě se také líbí BOB, buď sport utility nebo revolution pro. Jestli máte, napište mi prosím, jestli vám vyhovuje. Děkuji.