Nevíte, kde by se dala sehnat bedna na kočárek (na venkovní použití), abych ho nemusela pokaždé uklízet domů? Podotýkám, že kutila doma nemám...
bych kočárek venku v nějaké bedně nenechávala. Bude studený, vymrzlý, myši,..... Kočárek jsem nenechávala venku, ani přes léto. vždy jsem ho uklízela ( a to jsem musela kočárek rozdělat na 3 díly ( kočárek pro dvojčátka)
Já mám dilema, jestli nechávat přes zimu v garáži, taky mi přijde, že bude vymrzlý a malé v něm bude zima.
každý šikovný truhlář ji určitě dokáže vyrobit. Ale souhlasím s holkama - kočárek bude vymrzlý a dítku v něm bude zima ☹
Já jsem kočárek v garáži nechávala. Tedy dokud byla hluboká korba, tak tu jsem vždy "vyrvala" do bytu, ale jak byl sporťák, byla jsem ještě nakonec za garáž vděčná. A v zimě stejně člověk dává dítě do kočárku teple oblečené, tak bych to tak hrozně neviděla s tím vymrznutím... My jsme to přežily bez úhony...
Kočárku by bylo lépe doma, ale co takhle z některého hobby marketu plastový nebo plechový domek na zahradní náčiní? Dává se tam sekačka, hadice...to by mohlo rozměrově vyhovovat. Nevím jestli to má dno. Někdy se pod to musí udělat z betonu nebo dlažby spodek. 2,5 m čtvereční stojí kolem 5 tisíc.
Tak u vetsich deti bych to fakt nehrotila, vzdyt to dite bude oblecene 😅
Syn je v listopadu a od narozeni byl kocarek v boude na dvore. Mysi tu fakt nemame 😀 kdyz byl jeste miminko nosila jsem ho ve fusaku nahoru, kdyz byl starsi tak proste i fusak zustal venku.
Kocar do 2heho patra tahat nehodlam ani ted 😝
Jo a syn prezil 😀
Nabízím prostornou boudu na kočárek, do boudy se vejde kočárek spolu s odrážedlem, malým kolem či autosedačkou. Dveře boudy je možné stranově otočit dle potřeby, otevírání z boku - viz foto, vnitřní rozměr délka 117 cm, šířka 72 cm, výška 120 cm. Vnější rozměr - 124x83x128 cm. Materiál dřevotříska 1,9 cm + dodatečné výztuhy. Bouda je opatřena kovovými nožičkami pro vyrovnání nerovností podlahy a zabránění vlhnutí boudy od země. Bouda je pevná, opatřená petlicí k zamčení visacím zámkem. Boudu je možné rozebrat na jednotlivé stěny či až desky pro snazší transport. V případě potřeby transport mohu zajistit po domluvě. tel: 734607056
určitě ti ji udělá truhlář a když ti bude stačit nějaký odpadový materiál nebude to ani drahé 😉