Máte někdo Babystyle oyster zero? Zkušenosti? Jak vypadají kolečka po používání? Jak vypadá potah, když se skládá směrem ven?
@majavcelicka Hackuji se, take me zajimaji zkusenosti s timto kocarkem Mam Mutsy Evo a chci neco lehciho. Je vhodny i pro malou maminku, jako jsem ja? Mam 162cm a madlo se asi neda sklapet, tak tapu. V okoli nemam moznost videt ho nazivo. Je alespon trochu odpruzeny? Mutsy neni. Dekuji☺
Mám 156cm a toho nenastavítelneho madla jsem si vůbec nevšimla
@mandella chtěla jsem extra lehký kočárek pro nošení do schodů
No já mám 172 a nenastavitelné madlo mi nevadí. Asi bych zkusila nějaký kamenný obchod, kde je možnost naživo osahat. Kolečka má odpružené, po pár dnech se rozjezdí a pak je to paráda. PS do schodů bych ho brala, složí se rychle a lehký fakt je.
@majavcelicka Je to super kočár, ale záleží, co od toho čekáte. Já jsem do něj šla jako matka divokého tříletého kluka, kterého venku musím vodit za ruku. Kočár uvezu i tak jednou rukou, je snadno manipulovatelný a lehký. Kolečka se sjedou, nevypadá to moc dobře, ale vzhled až tak neřeším. Praktičnost je pro mě důležitější. To skládání ven mi vadí hlavně teď v zimě, kdy tam mám podložku, fusak a nánožník. Manžel to s tím třeba vůbec složit neumí a hrozně nadává 🙂 kočár ale každý den neskládám, takže za mě ok. Doporučuju skupinu Love Oyster na Facebooku, snad jsem trochu pomohla.