Baby jogger summit x3 2017 - klouže vám dítě v sedačce dolů?

anessi
10. led 2018

Ahoj, kdo máte zkušenosti s kočárkem Baby jogger summit x3, nesklouzává vám dítě v sedačce dolů tak že pak v podstatě drží za rozkrok? Byli jsme kočárek vyzkoušet v prodejně a dítě v něm klouzalo dolů, což mě zastavilo od koupě. Otázkou je, jestli dítě po pár užitích sedačku neprosedne a tím se problém nevyřeší. Prodavačka mi k tomu nebyla schopná nic říct. Tenhle kočárek už mám vybraný dlouho a teď řeším, jestli koupit a nebo shánět nějaký jiný.

alexovka
10. led 2018

Kočárek používáme už téměř rok a jsme spokojený. Syn nezklouzává, nebo jsem si nikdy nevšimla. Naopak pokud chce pořádně vidět, není opřený a drží se madla. Jediné co bych doporučila dodokoupit zvlášť takovou pěnovou podložku, třeba na spaní se mi kočárek zdá tvrdý. V zimě řeším jen fusakem.

fiatpanda
10. led 2018

Do kočárku jsme koupili podložku - https://www.funbaby.cz/cuddleco-pametova-podloz...
Tu jsme skrz dirku uprostřed podložky v horní části přivázal ke kočárku ,aby nesjizdela a je to ok.

petrixa
12. led 2018

Mám kočárek už od roku 2015 a jsem s ním velmi spokojená. Vozí už 2 dítě. Nevšimla jsem si, že by kluci klouzali. Většinou seděli a drželi se madla. Podložku mám látkovou a je také v pohodě.

anessi
autor
16. led 2018

Moc dekuji za odpovedi. Kocarek jdu koupit a rovnou poridim i tu podlozku a madlo 🙂