Baby jogger city select, Uppababy vista, Oyster max?

miliili
10. bře 2016

Očekáváme na jaře dvojčata a máme úzký výtah a krátký, navíc nejede až do suterénu,kde je kočárkárna. U Oysteru jsem se dočetla, že spodní sedačka je menší a bez polohování zad. U BJCS zase délka s oběma sedáky 133, což už je moc. Nemá nĕkdo zkušenost, že by se dal sedák natočit tak, aby délka nepřesáhla 124cm? Případnĕ u korbiček, zda při vysunutí té vpředu, že by byl kočár kratší? Korbička se uvádí rozměr 72 délka 35 šíře, nikde jsem však nevyčetla, zda se jedná o vnitřní či vnější rozměr. Má někdo zkušenost s Uppababy visa z USA? Zda je lepší než BJCS, který se mi jeví pro dvojčata jako nejvíc dvojčecí - stejné rozměry pro obě děti, ale jen v případě, že délka jde fakt nějakými vychytávkami zkrátit, př. zmíněno v textu - vyndáníjedné korby s tím, že ve výtahu bych ji držela napříč u sedáků, zdali by šly nastavit tak, aby byl kočár co nejkratší...Moc děkuji za poznatky. Ještě jsem zvažovala Mountain Buggy Duet, alena zahran.recenzích prý korbičky jsou max. Do 3/4měs.věku. Zvažovala jsem tam tedy aspoñ do těch 6/7 měs. vložnou delší tašku od Emitexu, ale nejširší místo sporťáku má cca 28/29cm a ta vložná taška sololit.desku 30cm š., plus je delší než original.korba a tím, že nemá MBD polohovací opěrku na nohy, tak bych se bála, aby mi taška nesjížděla. Ještě jednou díky za veškeré poznatky. 🙂