Baby Jogger City Mini 4 kola či jiný sportovní kočárek

xmichalkax
19. srp 2015

Maminky vybírám golfáč či sporťák pro našeho chlapečka. Zaujal mě Baby Jogger Mini 4 kola. Je to kočárek z těch dražších,tak mě zajímá názor těch,co už ho mají. Jediné co mě zaráží,že nemá polohování nožiček. Je to problém?Jaké máte sporťáky vy a jste spokojené? Děkuji moc za radu 🙂

calabasa
19. srp 2015

Mám jiný BJ, jsou to skvěle kočárky. Nožičky nevadí., ono je to šikmý, nevisi dolů. ...

rencatupa
20. srp 2015
Uživatel rencatupa je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od rencatupa.

Baby Jogger má kámoška a moc si ho pochvaluje, a tak celkově je to známá značka se spoustou dobrých recenzí jako i Britax, Cam nebo Zopa, tak já myslím, že nebudeš litovat 🙂

vero_nika
26. srp 2015

Mám sice trojkolku, ale doporucuji, jsem s ním max. spokojena.

olusenka
26. srp 2015

Chtěla jsem moc Baby Jogger City Mini GT (klasický Mini má na mě a terén malá kolečka) a nebo Britax 3 nebo 4 motion, nakonec kvůli ceně a pérování vyhrál Britax, o 2000 levnější. Není vůbec špatný, ikdyž BJ to není. BJ by byl asi lepší, ale je i delší a nevytočila bych se s ním asi u nás na chodbě, tak jsem ho musela oželet. Britax mi párkrát odvezl i dvě děti v korbě a celkem dobře se s ním jezdí i se stupátkem. Jde do lehu, otočit korba sice nejde, ale zvykli jsme si, polohování nožiček má takové "náhradní" ale stejně ho nepoužívám.

kasparek_baby
Odpověď byla odstraněná
Zobraz