Maminky vybírám golfáč či sporťák pro našeho chlapečka. Zaujal mě Baby Jogger Mini 4 kola. Je to kočárek z těch dražších,tak mě zajímá názor těch,co už ho mají. Jediné co mě zaráží,že nemá polohování nožiček. Je to problém?Jaké máte sporťáky vy a jste spokojené? Děkuji moc za radu 🙂
Baby Jogger má kámoška a moc si ho pochvaluje, a tak celkově je to známá značka se spoustou dobrých recenzí jako i Britax, Cam nebo Zopa, tak já myslím, že nebudeš litovat 🙂
Mám sice trojkolku, ale doporucuji, jsem s ním max. spokojena.
Chtěla jsem moc Baby Jogger City Mini GT (klasický Mini má na mě a terén malá kolečka) a nebo Britax 3 nebo 4 motion, nakonec kvůli ceně a pérování vyhrál Britax, o 2000 levnější. Není vůbec špatný, ikdyž BJ to není. BJ by byl asi lepší, ale je i delší a nevytočila bych se s ním asi u nás na chodbě, tak jsem ho musela oželet. Britax mi párkrát odvezl i dvě děti v korbě a celkem dobře se s ním jezdí i se stupátkem. Jde do lehu, otočit korba sice nejde, ale zvykli jsme si, polohování nožiček má takové "náhradní" ale stejně ho nepoužívám.
Mám jiný BJ, jsou to skvěle kočárky. Nožičky nevadí., ono je to šikmý, nevisi dolů. ...