Dobre rano, potrebovala bych poradit. Chtela bych si koupit kocarek baby jogger city elite, ale jsem trochu zmatena, co se tyce rucni brzdy, nekteri prodejci uvadeji, ze ji ma, jini ze ji nema. Je ta brzda na rukojeti nebo po strane? Jakou mate s ni, prosim, zkusenost? A jeste se chci zeptat na varvy. Jakou jste vybrali? Mame kluka, takvaham mezi black, titanium a denim (charcoal). Hlubokou korbu kupovat nebudu. Dekuji moc za prispevky.
Taky ho máme. Tady z bazarku. Vydupala jsem si ho jako náhradu za strašný sporťák maxi cosi (i přes moje námitky poděděný po švagrovi) Je to skvělý kočárek a brzda pro mě byla milým překvapením je na boku vedle madla po pravé straně a je to o moc lepší než dolní brzda. I muž je nakonec z něj nadšený 😁
Dobre odpoledne, dekuji Vam moc za prispevky ... tak jdu do nej, ted jeste rozhodnout tu barvu 🙂
Ahoj, mame city elite, brzda je nahoře po straně - viz foto. Takže ne přímo na madle, ale hned vedle hezky po ruce. Zkušenosti mám ty nejlepší, přijde mi to praktičtější než nožní brzda. Barvu máme šedou (holka), je taková světlejší.