Autosedačka připevněná na kočárkový podvozek - k čemu?

kaccistar
14. kvě 2015

Ahoj damy, zatial som stale cakatel na nase mimi, ale uz sa pozeram po vybavicke. Celkom ma zaujala na kocarkoch moznost pripevnit tam vajicko. Su rozne vajicka a celkom ma zaujali tie so strieskou (britax romer safe plus II SHR), ale skor by ma zaujimalo, k comu to clovek vyuzije pridane na kocarkovej platforme? V com je vyhoda oproti korbicke? Pripadne je to vobec pouzitelne, ked sa nam mimi narodi v oktobri, tak predpokladam,ze uz bude chladnejsie a aj tak bude musiet byt len v korbicke.. nie je to tak? Nejake rady, ci postrehy? 🙂 dakujem 🙂

palomitacheca
14. kvě 2015

@kaccistar my tu moznost nacvaknout vajicko na podvozek kocarku obcas vyuzili v obchode, nebo pri vyrizovani ve meste, kdyz se nam nechtelo vozit s sebou jeste korbicku. A vyuzili jsme to i u syna narozeneho v prosinci, v autosedacce byl ve fusaku.

martaveg
14. kvě 2015

@kaccistar Tak my to poridili primarne kvuli tomu, ze kdyz treba pojedeme na nakup, prcek behem tech 10 minut drncani v aute usne v autosedacce, tak ho nebudeme muset budit, vytahneme celou autosedacku, cvakneme do podvozku a jdeme nakoupit.. na delsi vozeni a prochazky to urcite pouzivat nehodlam, to budeme prendavat do korbicky..
jinak i do autosedacky se daji koupit i teple podlozky, zavinovacky, deky, napr. od vyrobce emitex jsem jich videla dost, ktere se daji dat do autosedacky tak, ze se bezpecnostni pasy provlecou skrz a mimco se pak do zbytku deky muze zabalit

majvik
14. kvě 2015

použila jsem to jenom když jsme ještě neměli auto do kterého bych složila celý kočárek. Do kufru se vešel akorát podvozek a autosedačka na sedačku. Tak to když jsem jela na úřady nebo do obchodu, tak jsem nacvakla sedačku na podvozek a korbičku nepotřebovala, ale vím že některé maminy s tím jezdí pomalu víc jak s korbou..

kaccistar
autor
14. kvě 2015

@palomitacheca @martaveg dakujem za rady, je to asi fakt prakticke, ze to miminko netreba potom budit a da sa lahko prelozit. Varianta s fusakom ma nenapadla, ale to je tym, ze nemam skusenosti 😅

adji
14. kvě 2015

já to používám na cestu než se dostanu k autu, abych nemusela tahat všecky věci a malýho v ruce... 🙂