Ahoj damy, zatial som stale cakatel na nase mimi, ale uz sa pozeram po vybavicke. Celkom ma zaujala na kocarkoch moznost pripevnit tam vajicko. Su rozne vajicka a celkom ma zaujali tie so strieskou (britax romer safe plus II SHR), ale skor by ma zaujimalo, k comu to clovek vyuzije pridane na kocarkovej platforme? V com je vyhoda oproti korbicke? Pripadne je to vobec pouzitelne, ked sa nam mimi narodi v oktobri, tak predpokladam,ze uz bude chladnejsie a aj tak bude musiet byt len v korbicke.. nie je to tak? Nejake rady, ci postrehy? 🙂 dakujem 🙂
@kaccistar Tak my to poridili primarne kvuli tomu, ze kdyz treba pojedeme na nakup, prcek behem tech 10 minut drncani v aute usne v autosedacce, tak ho nebudeme muset budit, vytahneme celou autosedacku, cvakneme do podvozku a jdeme nakoupit.. na delsi vozeni a prochazky to urcite pouzivat nehodlam, to budeme prendavat do korbicky..
jinak i do autosedacky se daji koupit i teple podlozky, zavinovacky, deky, napr. od vyrobce emitex jsem jich videla dost, ktere se daji dat do autosedacky tak, ze se bezpecnostni pasy provlecou skrz a mimco se pak do zbytku deky muze zabalit
použila jsem to jenom když jsme ještě neměli auto do kterého bych složila celý kočárek. Do kufru se vešel akorát podvozek a autosedačka na sedačku. Tak to když jsem jela na úřady nebo do obchodu, tak jsem nacvakla sedačku na podvozek a korbičku nepotřebovala, ale vím že některé maminy s tím jezdí pomalu víc jak s korbou..
@palomitacheca @martaveg dakujem za rady, je to asi fakt prakticke, ze to miminko netreba potom budit a da sa lahko prelozit. Varianta s fusakom ma nenapadla, ale to je tym, ze nemam skusenosti 😅
já to používám na cestu než se dostanu k autu, abych nemusela tahat všecky věci a malýho v ruce... 🙂
@kaccistar my tu moznost nacvaknout vajicko na podvozek kocarku obcas vyuzili v obchode, nebo pri vyrizovani ve meste, kdyz se nam nechtelo vozit s sebou jeste korbicku. A vyuzili jsme to i u syna narozeneho v prosinci, v autosedacce byl ve fusaku.