Ahoj holky, vybírám kočárek. Přiložím fota a poprosím Vas o názor, který by jste vybraly. Budu mít mimčo v srpnu, takže pak na zimu korbička a bydlím na vesnici (šílené cesty). Zájímá mě, který by zde vyhrál, třeba mi to pomuže ve výběru. Děkuju moc :* PS: |Zn.: Baby Design Husky, Bohemia Line(Tako, Junama),
Vybrala bych první, u 2. mi vadí ty nožky u sporťáku
Ten druhý má takový hloupě nízký košík, to by se mi nelíbilo. A když porovnám ten první, a ten, který jsi vložila dodatečně, tak bych brala lehčí z nich ;)
Za mne prvni - praktictejsi kos a u druheho mne fascinuje vyska boudy u sportaku, neuvidis nic jineho 🙂
Ahojky,já mám ten první,Baby Design Lupo Comfort Plus,bydlím taky na vesnici a byla jsem s ním maximálně spokojená. Teď už ho nepotřebujeme,malý z něj vyrostl,ale nedám na něj dopustit. Otočná kola jsem naopak uvítala,otočíš se s tím na místě a pokud nejedeš terénem v lese nebo ve sněhu,tak je to na pohodu,jinak je prostě zašlápneš a je to 🙂 A hlavně má krááásný sporťák,nemuseli jsme kupovat žádné golfky,protože byl fakt moc hezký a žádná ohava 🙂 Takže za mě určitě ten první .-)
Dobrý den, také jsem přemýšlela o baby design. Podle obrázků jsem se do něj zamilovala, ale nelíbila se mi korbička jakoby do špičky. Mám taky srpnové miminko a nakonec u mě vyhrál tento http://www.petiteetmars.com/produkt/go/ (black melange). Jsem s ním maximálně spokojená, dcera se teď (6 měsíců) vejde do hluboké korbičky i s fusakem a to není žádný prcek. 🙂 Ale na jaře půjde určitě už do sporťáku.
pokud máte šílený terén na vesnici, tak bych vybrala ten, který má odpružení kol 🙂 Jinak druhý kočárek má ve sporťáku blbé řešení nohou
@muhehehe Ten košík je právě super praktický, máme Junamu Impulse a prd do té spodní tašky dám :(
@lenka_zde Jsem taky z vesnice, cesty nic moc a máme Junamu Impulse Colors, se kterou jsem strašně moc spokojená. Když zaaretuji přední kola, tak přejedu všude a všechno a je super houpavý. Když jsme pak byli v obchodě a já potřebovala víc s kočárek manévrovat, tak jsem kola odaretovala a byla jsem hezky pohyblivá skoro z místa do všech stran, to u toho druhého mít nebudeš, i když na vesnici by byl bytelnější. A oba ty kočárky, co jsi tam dala s pohyblivýma předníma kolečkama, mají schopnost aretace - že ty kola jakoby zasekneš jen v té pozici dopředu a nebudou ti vybočovat.
Ja bych brala Baby Design, mam ho doma a velka spokojenost se vsim. Ted uz jezdime sportakem. Kos ma velky a velmi dobre řešený. Jedine co me nenadchlo, je nanoznik prave na sportak.
ten první má lepší sportovní verzi
ten druhý bych brala jako hluboký - je houpací a velká kola za sebou tj. dvoustopé (super do terénu a do sněhu) + k tomu pak nějaký jiný sporťák, tento je tak do roka.
Většina trojkombinací je o kompromisech, za mě je ideální houpací hluboký kočárek (i použitý, to miminko to nezničí) a pak bytelný lehký sporťák samostatně.
@lenka_zde Vzala bych první s podvozkem druhého. 🙂 Ale možná že ty přední kolečka jdou dobře zaaretovat a v pohodě zvládnou i ty nekvalitní cesty u vác na vesnici. Hluboké korby jsou podobné (vybírej délku 80 cm), ale ty sportovní jsou hodně jiné. Druhá je podle mě tragická - dítě není nijak chráněné, nohy venku... Ješt mrkni na košík dole a zvaž, co v něm budeš muset a potřebovat vozit, aby ti stačil a vyhovoval.
Lupo kdyz se zaaretuje, projede všechno.
Ahoj, pokud ho nepotrebujes casto skladat, prevazet a nosit, pak bych vybrala asi ten druhy. Do terenu otocna kola stejne nejsou potreba a druhy bude pro mimco pohodlnejsi ☺️ I kdyz hezci je ten prvni 😉