Zdravím. Můžete mi prosím poradit, jaký olej či gel si mám koupit na vrzající kočárek? Manžel koupil nějaký univerzální.... pomohlo to tak na týden a opět vržeme 😀
Dají se promazat i golfky???
silikonovy co se pouziva na jizdni kola 😉
Mě poradili na prodejně kočárů obyčejnou vazelínu, je to víc jak rok a nevrže.
Téda, tak to je možností 😀 Teď co zkusit 😀
tak ja ta dopletiem ešte viac 🙂 my používame WD-40, bolo to tu odporučane niekde na koníku
tak si vyber 😀
Ne,ne nejlepší je teflonový sprej, je i na plasty a kočár teda po něm 100procentně nevrže, oproti silikonovému se na teflonový nelepí ani prach. Cena cca 100,-kč. 🙂 🙂 🙂
ehm, prosím vás, kde se dají tyhle věci koupit? 😀
Holkýýý, cooo??? Ještě i teflonový sprej???? No mě picne 😀 😀 😀 😀 Co si z toho mám teda dneska koupit??? 😀 😀 😀
Můžu namazat i ty klouby na golfáči??? Aby nevrzala konstrukce??? 😉
Ten silikon ve spreji asi normálka prodávají v obchodě s kočárkama, ale ten teflonový sprej teda netuším 🙂
jee,tema primo pro me 😀. zacal mi desne vrzat kocar. snazila jsem se to postrikat, ale nemuzu se dostat k perum, jsou kryty 🙄 . nemate nekdo firkon quatro a radu k tomu? jsem z toho uz zoufala. neni prijemne jet s vrzajicim kocarem 😅
sayast... já mám Firkon Ivone.... a taky moc nevím, jak to namažu. Zkrátka omyju celý spodek a promažu tam kam dosáhnu... jinak nevím 😀
silikonovy sprej jmaji v cyklopotrebach a mam takovou hadicku kterou nasadis a dostanes se tak uplne vsude, satci striknout 1x a je klid me ho manza "udrzuje pred a po zime a je klid, jezdi jak po masle 😉
endle, to vsechno jsem zkousela, prostrikala snad cely, ale pod tu krytku se proste nedostanu 🙄 . asi jsem malo sikovna 😀. ale je to des teda ☹
sayast.... tak zaměstnej tatínka!!!! 😉
teda neviem,ktorý ste si vybrali...ale ten naš olej WD 40- mrknite na http://mazivo.cz/ možete kupit na hociktorej benzinke
endle, tomu to rikam uz par tydnu a ocividne se nic nedeje 🙄 . asi budu muset pritvrdit 😝
Golfky se dají promazat, nebo spíše prostříkat, taky mi vzaly.. 😉 😀
Jinak manžel mi to stříkal Conkordem(nevím jak se to přesně píše) 😀 a už jsme dovrzali