6 m. a korba/sporťák. Kdy jste dávali děti?

14. dub 2022

Dobrý den,kdy jste dávali děti do sporťáku??
Jde mi o to,že nám je 6m..A chodíme ven třeba i na 6h...Jde mi o to,že ve sporťáku můžu dát do sedu malou a můžu ji nakrmit...děkuji za odpovědi..Jinak sporťak mi jde úplně dat do lehu 😊😊

krisstina93
14. dub 2022

Já davala v 7 měsících, sporťák šel úplně do lehu, tak to nevadilo. Ale jen kvůli krmení bych to nedělala, bych si radši dítě posadila třeba na klín někde na lavičce. Našemu už byla korba malá, proto sem dávala sporťák, jinak bych si nechala korbu i dýl. Ale ve finále je to asi jedno.

jjasmina
14. dub 2022

Sedět by neměla pokud neumi sama, nicméně my měli sportak do lehu a byla tam od 7 mes

majena39
14. dub 2022

Do sporťáku šel pár dní před 10 měsícem. Nechtěla jsem ho tam dávat dokud pořádně alespoň pár týdnů neseděl sám a navíc mi přišlo, že tam je líp schovaný před povětřím apod. 🙂

nagojka
15. dub 2022

Mam sportak od 7 mesice stridala sem s korbou dle pocasi..kdyz bylo hezky dala sem sportak a v zime korbu protoze do korby se mi uz nevesel v teplejsim obleceni a fusakem..ovsem taky mi jde sportakcdat do uplneho lehu ale obcas ho uz prizvednu do pololehu stejne jako v jidelni zidlicce...v hluboke korbe mi sli pruzvednou taky zadicka takze krmeni nebyl problem