Zpívající Elsa, zpívá celou písničku?

trexx25
20. lis 2015

Maminky prosím mám dotaz na panenku Zpívající Elsa. Myslím tu menší, něco jako Barbie cca za 900,-. Dnes jsem ji v obchodě zkoušela a zaspívá jen 2x Najednou a tím to končí. Zajímá mě, jestli to je celé, nebo jestli je tam třeba jen nějaká pojistka a po vybalení zpívá písničku celou. Nevíte některá? Paní v obchodě mi tvrdila, že jen ty dvě slova ale ve 4 jazycích. Malá tu panenku chce jen kvůli té písničce, tak by byla i zklamaná, pokud ji nezpívá, tak nevím, zda ji mám koupit Emotikona frown Prosím, jestli někdo máte doma můžete mi říct jak to s ní je? Děkuji.

monini28
20. lis 2015

Ahoj, já ti teda úplně neporadím, taky sem na ní vloni v krámu koukala, a taky zpívala jen "najednou", podle paní v obchodě bych se moc neorientovala (ty většinou ví jen to, co je napsané na krabici nebo právě v tom otvoru na "try me").
Nicméně se koukni na http://panenky-barbie.heureka.cz/mattel-disney-... , je tam celkem dost recenzí, někde v těch spodních píší, že dle návodu se dá nastavit na delší ukázku (ale přímo celou asi teda ne ☹ ).
Jukni 😉

trexx25
autor
27. lis 2015

Děkuji. Nakonec jsem zjistila, že po nastavení tlačítkem na zadní části panenky hraje celý refrén písničky a kousek a nastavuje se tam i jazyk, takže už ji máme doma a zpívá krásně česky. Holky jsou nadšené 🙂 Díky.

kajaaaaaa
15. bře 2016

Ahojky, prosím o radu, jak panenku nastavit, ze dvou slov jsme zvládli nastavit refrén na turečtinu ☹

jana8
18. zář 2016

@trexx25 Mohla bych se zeptat,jestli máte doma přesně tu Elzu která je na obrázku? Chceme ji koupit malé na Vánoce,tak hledám jakou. Jen chci aby zpívala česky.