Zahradní kolečko pro školáka. Máte tip?

petcep
7. lis 2019

Můj šestiletý syn si velice rád hraje na zahradě. Asi ve dvou letech dostal zahradní kolečko. Od té doby je to jeho nejoblíbenější pomůcka na zahradě, ale jelikož už má 134 cm strašně se u tohoto kolečka hrbí. Nemáte tip na kolečko pro tak velké dítě?

konidana
8. lis 2019

@petcep pořiď mu klasické velké, nějaké lehčí plechové, ne staré železné a zaúkoluj (vožení kamenů na skalku, nebo jiné potřebné práce) 😉 Akorát vysvětli, že si to nesmí nakládat moc, ale jen třeba do 1/4
PS:náš tehdy předškolák chodil s tatínkem na stavbu a dětskou lopatou naházel za den několik míchaček betonu 😅 )

petcep
autor
8. lis 2019

@liana78 Jo, na tyhle jsem narazila a moc se mi líbí. Ale nelíbí se mi teda ta cena :( To mi přijde fakt dost

liana78
8. lis 2019

@petcep : je to dost, já ho viděla v reálu na jedné farmě, tam ho měli z německa za půlku ceny .-( bohužel tady nikdo nic takového nedělá bu'd dětské nebo dospělé nic mezi tím

petcep
autor
8. lis 2019

@konidana Moc děkuji! Asi se opravdu podívám po nějakém velkém lehkém. Moc děkuji!

konidana
8. lis 2019

@petcep naši (i od kamarádů) devítiletý kluci se teď v létě na brigádě u kamaráda předháněli kdo to kolečko uveze víc plný betonovejch tašek 🙄 😅
Odkaz na obrázek: http://medvedifotky.cz/dejf.php?K=OI2CP1L&ID=34264

petcep
autor
8. lis 2019

@konidana To jsou pracanti! Šikovní!