Ahoj holky,
sháním bazének. Mám dvouleté dítě, ale nechci úplně ten malý...Mám takovou představu, že by to měl být nafukovací bazének, ve kterém se bude moci koupat několik dětí zároveň nebo alespoň já a syn. Nechci takový ten polobazén, spíš něco, co si lehce naplníme a jedno odpoledne se v tom vykoupeme a pak zase vylejeme...Poraďte prosím, která značka je kvalitní, aby nám hned nepraskl?
Díky,
Sára
Jak je nafukovací, tak se dírkám nevyhneš, děti je prostě udělají ☹ U jednoho máme sadu na zalepení, mně by i vyhovovala, ale mám problém tu dírku najít 😀 Máme 2 bazénky z Lídlu, jeden takový velký hranatý, druhý kulatý taky větší, ale ne tolik. Cena 350 - 500 kč. Ještě než jsme si pořídili hadici, tak bylo něco to naplnit. Asi jako když Nastěnka chodila zalévat suchý pařez 😀
Jo, a voda v něm vydrží cca 2 dny, max 4, ale už to teda není vúbec není ono. Dá se druhý den večer, že vybereš sítkem nečistotu, a dáš tam na noc cca necelý dc octa jako dezinfekci. Savo nedávej, reaguje hnusně s opal krémy ve vodě.
@sarad Loni jsme koupili obdelník zhruba 3 krát dva metry. Přesně , aby jsme se do toho třeba vešli i my nebo víc dětí, ale čistit to bylo očistec. Letos jsem koupila menší kolo průměr 150. Včera to čistila máma a taky nic moc. Ta voda v tom vydrží čistá tak dva dny po čtyřech dnech už celkem sliz. Takže bych koupila spíše fakt menší co se ti bude snadno vylévat a čistit. Oni ty děti se vyblbnou i na malém prostoru.
@misimisi s tím octem to příště zkusím 🙂
@sarad My mame intex z tesca. Zhruba kolem 300-500. Prvni vydrzel dve sezony, druhy mame letos poprve. Koupat se v tom da, ale my to vnimame spis jako brouzdaliste. Vodu menim kazdy den, pokud to chce clovek udrzovat, tak to chce chlor prip sul a to se mi do minibazenku nelibi. Myslim, ze je uspech koupit neco, co vydrzi dve sezony.
Já koupila veselý bazének za 250 Kč tady 🙂 vsevyhodne.cz/dum-a-zahrada/intex-detsky-bazen-muchomurka-102x89-cm/
Ahoj. Bohužel my máme s bazénky špatné zkušenosti, máme na každou sezonu jiný, protože, ať koupíme levný nebo drahý, stejně se v něm díra udělá 😒 A ty sady na opravu bazénků jsou dost k ničemu. A to jsme loni kupovali fakt drahý bazének-značku si nepamatuji...no a letos budeme kupovat zas nový...Docela by mne zajímalo, co kdo doporučí...