Vláčkodráha, kterou doporučíte?

lucisuska
9. lis 2016

Poraďte prosím. Ráda bych malému pořídila na Vánoce vláčkodráhu. Dnes jsem se dívala v Tescu tuším na Carousel a mají 40, 60 a 100 dílků. Potom vím, že je nějaká v LIdlu (ale abych ji tam vůbec sehnala, určitě bude nával) nebo IKEA. Kterou mi doporučíte a jste s ní spokojeni? 🙂

pav_la
9. lis 2016

My máme z Tesca všechny 3 sady a je to teda u nás teď největší hit. Kluci je milují. K Vánocům budeme kupovat další díly, dají se dokoupit v hračkářství. Ve školce mají z Ikea a nevidím v tom moc rozdíl. Myslím, ze by k sobě díly i pasovaly.

korin
9. lis 2016

Dřevěné vláčkodráhy jsou kompatibilní asi všechny. My jsme první koupili v Ikea, dokupovali v Lidlu a hlavně na Aukru 😉 Koupí použité můžete výrazně ušetřit a na kolejích přitom není poznat, že se už po nich jezdilo.

jaja01k
9. lis 2016

Máme Ikea a zrovna včera klukům babička donesla Carousel z Tesca. Ikea mi přijde lepší, kvalitnější zpracování, u té z Tesca jdou některé dílky špatně spojit.

majus6
9. lis 2016

Mame Lidl a Bigjigs a neni poznat ktery jsou ktery. Pouzity jsem shanela, ale vysel kus draz nez novy 😨 , nepodarilo se mi najit inzerat za rozumnou cenu. Ja teda koukala hlavne po kolejich, takovy ty blbiny kolem jako stromy, lidi... to holky nebere.